Fatih Terim'den elini öpen Arda Turan için açıklama: Duygulandım - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den elini öpen Arda Turan için açıklama: Duygulandım

Fatih Terim, Arda Turan'ın kendisinin elini öpüp sarılmasıyla ilgili konuştu. Terim, "Açıkçası Arda'nın gelmesine çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlatlar bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. İnşallah onun da el öpenleri çok olur" ifadelerini kullandı. Terim açıklamayı yaparken gözlerinin dolduğu görüldü.

23.11.2019 14:04  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yendi. Maça, Arda Turan'ın Fatih Terim'in elini öpüp sarılması damga vurdu. Arda'nın bu hareketi günün en çok konuşulan konusu oldu. Terim de maç sonunda Arda'nın bu jestini yorumladı.

Fatih Terim'den elini öpen Arda Turan için açıklama: Duygulandım

"ARDA ADAMIN KALBİNE DE, GÖNLÜNE DE GİRER"

Terim, "Açıkçası Arda'nın gelmesine çok şaşırdım, beklemiyordum. Evlatlar bazen şaşırtıyor, bazen de duygulandırıyor. Tanıdığım eski Arda'yı gördüm gibi bugün, çok duygulandım. Umarım onun da el öpenleri çok olur. Benim bıraktığım ve yetişmesinde katkıda bulunduğum Arda, bu Arda. Bu Arda, adamın kalbine de, gönlüne de girer." dedi.

Fatih Terim'den elini öpen Arda Turan için açıklama: Duygulandım
Fatih Terim\'den elini öpen Arda Turan için açıklama: Duygulandım

Son Dakika Spor Fatih Terim'den elini öpen Arda Turan için açıklama: Duygulandım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fenerbahce: Basak şehir gölüne sevinmedi diye yazan ey medya !!! İnsan beserdir şaşar herkes hata yapabilir. Bunu fırsat bilip profesonelikten uzak basaksehir spor kulubi bu kadar önemli bir maç öncesi ardayi listesinden cikardigini alenen başına dağıtması adaletli miydi sizce. Tabiki arda sevinmez tabiki bir kopuş yasar. Ey basın.. futboll adına emek vermiş bir insanın üzerine bu kadar gitmek vijdansizliktir. Ayrıca ardanin terime saygı duyması elini öpmesi içinde yaşayan ardanin temizliğinden kaynaklıdır. Arda profesyonel futbolcudur bunu galatasaray sevgisine baglayanlar yanılıyor. Çünkü arda gs sayfasını çoktan kapatmıştır. 4 3 Yanıtla arnavut: Milletine ülkesine bu kadar gurur yaiatmış bayrağına bu kadar bağlı ardaya yapılanları vicdanlara bırakıyorum..hele hele her fırsatta gerçek galatasaraylı olduğunu bağıran bu kulübe çok ciddi paralar kazandırıp barcelonadan sonra yalvararak kulübüme geri dönmek isteyen kendi evladını almayan galatasaraylılar size ne demeli..namustan bahseden canerin namusuna göz koyup yuvasını dağıtan berkayın oyununa gelen ardayı yalnız bırakan bizler..elbirliği ile ardayı kaybettik..tebrikler herkese.. 0 0
  • Api cN: Yakışanı yapmış kardeşim allahım yolunu acik etsin 0 0 Yanıtla

Advertisement