Fatih Terim'den Yedek Kaleci İsmail Çipe'ye Tam Not - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den Yedek Kaleci İsmail Çipe'ye Tam Not

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hazırlık maçında şans verdiği 23 yaşındaki İsmail Çipe'nin performansını genel olarak beğendi ve yönetime "Kaleci transferine gerek yok" raporu verdi.

30.07.2018 14:15  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uruguay'la birlikte Rusya'daki Dünya Kupası'nda boy gösterdiği için hala G. Saray kampına katılmayan Fernando Muslera'nın arkasına güven verecek bir kaleci almak isteyen teknik direktör Fatih Terim, şimdilik bu isteğini askıya aldı.

Sezonun bitişiyle birlikte sözleşmeleri de sona eren Eray İşcan ve Cedric Carrasso'yla yola devam etmeme kararı alan Cimbom, bir süredir gelecek vaadeden genç bir file bekçisini takıma kazandırmak istiyordu. Bu kapsamda Çağlar Şahin Akbaba başta olmak üzere birkaç isimle ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, son olarak daha deneyimli bir isim olan Bursa'nın kalecisi Harun Tekin'e yönelmişti. Ancak bonservis ücretlerinde anlaşılamayınca bu transferler gerçekleşmedi.

Fatih Terim'den Yedek Kaleci İsmail Çipe'ye Tam Not

TARAFTARLAR DA ARKASINDA

Tüm bu yaşananların yanı sıra takımla birlikte İsviçre kampına katılan altyapıdan İsmail Çipe, ayağına kadar gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi. G.Saray'ın şimdiye kadar oynadığı 5 hazırlık maçında da kaleyi koruyan 23 yaşındaki eldiven, PSV ve Valencia maçları kaybedilmesine rağmen dikkat çeken kurtarışlarla göze girmeyi başardı. Taraftarlar sosyal medyada İsmail'e şans verilmesini dile getirirken, genç kaleciyi Fatih Terim de çok beğendi. Yönetime kaleci transferinin o kadar da gerekli olmadığını belirten Terim'in, kupa maçlarında İsmail Çipe'ya şans vermesi bekleniyor. Yönetim ise Taffarel gibi bir efsaneyle çalışacak olan İsmail'in daha da iyi olacağı görüşünü taşıyor.

Fatih Terim\'den Yedek Kaleci İsmail Çipe\'ye Tam Not
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fatih Terim'den Yedek Kaleci İsmail Çipe'ye Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mustafa cengize: parasız başkan-cöpler seni bekliyor. 0 13 Yanıtla
  • mustafa cengize: parasız başkan -andre silvada elden qacırtdın-bu takımdan CL-de birşey bekleme. 1 9 Yanıtla
  • ISLAH: UZUN OLMASI AVANTAJ .BİR STOPER VE GOLCÜ ŞART DENAYER VE TRAZEGET YETER OLABİLİR 1 3 Yanıtla
  • mustafa cengize: hazırlık maclarda yenilkisinin sucu tek GS başkanında -başkan secilenden bir iş yapamadın-bu qacdı-o elden cıkdı-böyle transfer yapmayırlar. 0 0 Yanıtla
  • Fenerbahçe'nin kritik haftası: Genel Kurul ve ezeli rekabet
    11:19 Fenerbahçe'nin kritik haftası: Genel Kurul ve ezeli rekabet

    Fenerbahçe, Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk yarışını sürdürürken, TFF Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşacak. 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da alınacak kararlar merakla bekleniyor. Ayrıca, 7 Nisan'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının da genel kurul kararına bağlı olarak oynanıp oynanmayacağı netlik kazanacak.

  • Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası tribünleri anlamak
    11:19 Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası tribünleri anlamak

    Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TRT spor yorumcusu Erdal Hoş, futbol ve tribünlerin sosyal bir olgu olduğunu ve şiddetle başa çıkmanın polisiye tedbirlerle mümkün olduğunu belirtiyor. Tribünlerin duyguya teslim olduğunu ve yöneticilerin bu duyguyu yönetmesi gerektiğini vurguluyor.

  • Onur Ergün:
    11:16 Onur Ergün: "Başakşehir ile Avrupa'ya gitmek istiyoruz"

    RAMS Başakşehir'in orta saha oyuncusu Onur Ergün, öncelikli hedeflerinin Süper Lig'i ilk 4 sırada bitirip, Avrupa kupalarında gitmek olduğunu söyledi.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü, zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor
    11:09 1969 Bilecik Spor Kulübü, zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor

    Bölgesel Amatör Lig ekibi 1969 Bilecik Spor Kulübü, 3 Nisan çarşamba günü oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı şimşekler, antrenmanlarla maçın zorluğuna hazırlanıyor ve geçen hafta kaybettikleri puanları telafi etmek istiyorlar. Rakipleri Kütahya İl Özel İdare Spor ise ligde 14. sırada bulunuyor.

  • Okan Buruk, Galatasaray'ın iç saha galibiyet rekorunu kırmak istiyor
    11:08 Okan Buruk, Galatasaray'ın iç saha galibiyet rekorunu kırmak istiyor

    Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Atakaş Hatayspor maçında iç sahada üst üste kazanma rekorunu kırmayı hedefliyor. Buruk, geçen sezon başladığı görevinde birçok rekora imza attı ve şu anda Süper Lig tarihinde en başarılı sezonunu geçiriyor. Ayrıca, Buruk Galatasaray'da en uzun galibiyet serisine, en hızlı 50 galibiyete ulaşan teknik adam olma ve en fazla şampiyonluk yaşayan Türk teknik adam olma başarılarına da imza attı.

  • Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu: Hedefimiz Play-off
    11:08 Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu: Hedefimiz Play-off

    Erzurumspor FK'nin teknik direktörü Hakan Kutlu, ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini ancak elde ettikleri başarılarla play-off'a katılmak istediklerini söyledi. Kutlu, takımın iyi performans gösterdiğini ve gol yemeden iyi futbol oynadıklarını belirtti. Düşme potasından uzaklaştıklarını ve play-off için mücadele edeceklerini ifade etti.

  • Sinop'ta Sağlık Sorunu Yaşayan Kadınlar Rekreatif ve Egzersiz Antrenmanlarıyla Zinde Kalıyor
    11:03 Sinop'ta Sağlık Sorunu Yaşayan Kadınlar Rekreatif ve Egzersiz Antrenmanlarıyla Zinde Kalıyor

    Sinop'ta nefes darlığı, kas güçsüzlüğü ve yürüme güçlüğü gibi sağlık sorunları yaşayan kadınlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulamaya geçirilen rekreatif ve egzersiz antrenmanlarıyla zinde kalıyor. Haftanın üç günü yapılan etkinlikte alanında uzman antrenörler tarafından kadınlara rekreatif ve egzersiz antrenmanları yaptırılıyor. Etkinliğe katılan kadınlar, vücutlarında ve nefes alışverişlerinde olumlu değişiklikler yaşadıklarını belirtiyor.

  • Tarlada çalışırken başladığı para halterde Avrupa şampiyonu olan Besra Duman, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde etti
    10:58 Tarlada çalışırken başladığı para halterde Avrupa şampiyonu olan Besra Duman, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde etti

    Konya'da yaşayan 23 yaşındaki milli sporcu Besra Duman, tarlada çalışırken başladığı para halter sporunda Avrupa şampiyonu oldu. 2024 Paris Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde eden Duman, hedefinin ilk 3'e girmek ve altın madalya kazanmak olduğunu belirtti. Kendisi gibi engeli olanlara ve gençlere spor yapmalarını öneren Duman, sporun hayatını değiştirdiğini ifade etti.

  • Eskişehir Valisi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü, öğrencilerle iftarda buluştu
    10:52 Eskişehir Valisi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü, öğrencilerle iftarda buluştu

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürü Osman Ercan, Hızır Bey Erkek Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftarda bir araya geldi. Vali Aksoy, öğrencilerle sohbet etti ve dua ederek oruçlarını açtılar. GSB İl Müdürü Osman Ercan, Vali Aksoy'a teşekkür etti ve gençlere başarılar diledi. Buluşma, öğrencilerin Vali Aksoy ve İl Müdürü Ercan ile fotoğraf çekimiyle sona erdi.

  • Afyonspor Kulübü, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a Vefa Ziyareti Gerçekleştirdi
    10:46 Afyonspor Kulübü, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a Vefa Ziyareti Gerçekleştirdi

    TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Afyonspor kulübü, görev süresi Pazartesi günü sona erecek olan İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a vefa ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kulüp başkanı Nadir Güzbey, Çoban'a yaptığı hizmetler ve ilimize katkıları için teşekkür etti.


Advertisement