Fatih Terim'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm

Fatih Terim ile Ali Koç arasında yaşanan gerginliğin boyutu büyüdü. Terim geçtiğimiz günlerde yönetim ile yaptığı toplantıda Divan Restoranı'nın Türk Telekom Stadı'nda bir şubesinin bulunduğunu hatırlattı. Sözleşmenin devam ettiğini dile getiren yöneticilere ise Terim, "Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim" teklifinde bulunduğu öğrenildi.

08.10.2019 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet birçok yönden iki camiayı yarıştırır ancak son dönemde sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki gerilim sonrasında iş ilginç boyutlara ulaştı.

Her şey, Koç'un Terim'in TFF'den aldığı tazminatı dile getirmesiyle başlamıştı. Bunun üzerine Terim'in avukatı buna karşılık vermiş, ancak Fenerbahçe başkanı geri adım atmamıştı. Yaz dönemindeki bu tartışmaların ardından her şey unutulduğu düşünülüyordu ki, aslında ateşin küllenmediği görüldü.

"TAZMİNAT İÇİN PARANIZ YOKSA BEN ÖDERİM"

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray'ın 3-2 galip geldiği Kayserispor deplasmanından sonra Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile görüşen Terim, Koç grubunun işletmeciliğini yaptığı "Divan Restoranı"nın Türk Telekom Stadı'nda da bir şubesinin bulunduğunu hatırlattı. Koç ile büyük gerginlik yaşayan tecrübeli teknik adam, neden Koç grubu ile devam edildiğini sordu. Sarı-kırmızılı yönetici ise Divan Lokantası ile sözleşmelerinin devam ettiğini dile getirerek, bunun sonlanmasının ardından duruma bakabileceklerini dile getirdi. Terim'in bunun üzerine Günay'a, "Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim" dedi.

Fatih Terim'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm

NELER YAŞANMIŞTI?

30 Ağustos tarihindeki bu görüşme sonrasında ise Ali Koç'un Terim için söylediği, "Sicili bozuk" sözü gündeme oturdu. Club Brugge maçı öncesinde yaşanan bu olay sonrasında G. Saray Yönetimi buna karşılık vermeye çalışsa da, Fatih Terim, F. Bahçe derbisi öncesinde basına açık antrenmanda şu ifadeleri kullanmıştı: "Ali Koç'un yaptığı açıklamalara İstanbul'a dönünce bakacağımı ve değerse cevap vereceğimi belirtmiştim. Baktım ve değmeyeceğine karar verdim. Bu yüzden bir cevap vermedim. Eğer cevap vermeye değseydi verirdim"

Fatih Terim\'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm

Son Dakika Spor Fatih Terim'den yönetime: Paranız yoksa ben veririm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (66)

  • andsmero: hak etmediğin paralardan ödeme sunmanda ayrı bir rezillik 83 36 Yanıtla
  • Futbol takımının ne olacağı belli: Futbol takımının ne olacağı belli.Terim takımı bırakmış başka şeylerle uğraşıyor 76 20 Yanıtla
  • Hemşinli: Ali Reis yakında senide satın alır dikkat et Fatih. 48 32 Yanıtla wet: GS yaşın küçük herhalde sizin kulübünüz 10 tl ye bileklik satmıştı. 11 5 baluablau: gs: onca zengin para bağışladı rivayı satmasanız babayı alırsınz 9 3 buyuk baskan ali koc: sadaka yaz acuna gonder cebimiz dolsun sacma sapan transfer yapalim yoksa babam para vermiyor 1 0 Gazipaşalı: Seni de aldığı gibi mi 0 1 GS : Forma satıp dilendiniz günler uzak deyil 1 0
  • Aşşağı köyden MEMO: ugrastıgı seylere bak. bos isler imparatoru 29 14 Yanıtla
  • Adanalı yazıyor : Size bir soru fatih terim mi büyük galatasaray mi? Eğer fatih terim ise adam demekte haklı. Yok gs büyükse bu adamın gs ye paraniz yoksa ben verim diyecek kadar kucultmesinin hesabını kim soracak? 37 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement