Eski yöneticiler, Teknik Direktör Fatih Terim'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor - Son Dakika
Spor

Eski yöneticiler, Teknik Direktör Fatih Terim'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor

Galatasaray'ın etkili Genel Kurul üyeleri Ahmet Ocaklı ve Derya Taşdelenler, eski başkan Alp Yalman, Teknik Direktör Fatih Terim'in başkan olmasını istiyor. G.Saray'ın eski başkanı Alp Yalman, ısrarla Terim'e başkanlığa geçmesini söylüyor. Geçen yaz Bodrum'da Terim ile bir araya gelen Yalman ve Taşdelenler, Terim'e başkanlık teklifi yapmış ama bir yanıt alamamıştı. İkinci teklif ise Ahmet Ocaklı'dan geldi. Terim, kritik yarış nedeniyle bir yanıt vermedi, kararı sezon sonuna bıraktı.

08.04.2021 15:22  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mayıs ayında seçime girecek Galatasaray'da öne çıkan beş adaya bir altıncı isim olarak Teknik Direktör Fatih Terim de eklenebilir. Galatasaray camiasının önde gelen isimleri, Terim' e başkanlık baskısı yapıyor. Geçtiğimiz yaz ayında Derya Taşdelenler ve eski başkan Alp Yalman, Bodrum'da Fatih Terim ile bir araya geldi. Terim bu teklife bir yanıt vermedi.

İKİNCİ TEKLİF GELDİ

İkinci başkanlık teklifi de Ahmet Ocaklı'dan geldi. Fatih Terim, kritik şampiyonluk yarışı nedeniyle buna bir cevap vermedi, sezon sonunda net bir karar alacağını ifade etti.

HAMAMCIOĞLU KARARSIZ

Başkan adayları Mustafa Cengiz, Metin Öztürk, Burak Elmas ve Tuncer Hunca, Fatih Terim ile çalışmak istiyor. Eşref Hamamcıoğlu'nun ise bu konudaki düşüncesi bilinmiyor. Ancak Hamamcıoğlu'nun, Terim ile çalışma isteği zayıf görülüyor.

Fatih Terim'e Bodrum'da başkanlık teklifi yapan camianın büyükleri, mayısta aday olması için bir teklif daha yaptı

TERİM, CENGİZ'E SOĞUK BAKIYOR

Bu sezon beklediği transferlerin yapılmaması nedeniyle Cengiz yönetimiyle gerilen Terim, Mustafa Cengiz'le önümüzdeki sezon çalışmaya pek sıcak bakmıyor. Cengiz ve Terim arasında pek de sıcak ilişki yoktu, bu sezon iyice kötüleşti. Ancak Abdurrahim Albayrak sayesinde kalabileceği bilgisi paylaşıldı.

Eski yöneticiler, Teknik Direktör Fatih Terim\'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor

Son Dakika Spor Eski yöneticiler, Teknik Direktör Fatih Terim'e başkanlığa aday olması için baskı yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • KEBAPÇI SELO: Lütfen başkan ol..kulübün ağzına sç 18 3 Yanıtla
  • ..: Terim ile çalışmak isteyen başkan seçilmesin Galatasaray'dan uzak dursun kulübe zarar veriyor 14 4 Yanıtla
  • Profesyonel: Gayri ihtiyacı durumlardan dolayı Galatasaraya gerekli olan o takviye profesyonelliktir. Fatih hoca Pek muhterem ve geçmişi başarılarla dolu Galatasarayın efsane teknik direktörüdür. Başkanlığa yakışan, Karakter sahibi, iyi eğitim almış, maddi konuları çok iyi idare edebilen, vizyon sahibi genç Galatasaraylı olmalıdır. 13 1 Yanıtla
  • PREKAZİ : SAKIN HAAA EN BÜYÜK HATA KULÜBE TÜY DİKERSİNİZ 10 2 Yanıtla
  • Ali gunduli : Fatih tırım 10 1 Yanıtla Etem İlker yilmaz: Yakışır Allah'ına kurban 4 2
  • halit : takımdan tiksindirecekler taraftarı 8 3 Yanıtla
  • Mustş: Başkan ol gs ye Fatih Başkan ondan bütün paraları al gs ye bayrak tik ondan sonra da kaybol 6 3 Yanıtla
  • Es gs: Ya bırakın kardesim bu işleri hayatın bi işyeri yönetmemiş bir insanı koskoca milyon eurolar donen bir kurumun başına getirmek resmen kendi ayağına sıkmaktır.birakin herkez kendi isini yapsın yönetici yöneticiliğini hocalar hacaliklarini yapsın şapkadan tavşan çıkarmanın kimseye faydası yok su zamanda. 3 5 Yanıtla
  • Teklif: İyi olur 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement