Fatih Terim'e hakaret eden Fenerbahçe taraftarına 1300 lira ceza verildi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'e hakaret eden Fenerbahçe taraftarına 1300 lira ceza verildi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e sosyal medya hesabı üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan sanık 1300 lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanması geri bıraktı.

04.11.2020 11:07  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sosyal medya hesabı üzerinden kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu ve hakkında hakaret suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Tamer Samet Şenol'un yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuksuz sanık Tamer Samet Şenol ve Fatih Terim'in avukatı hazır bulundu.

"FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK ÖFKE KONTROLÜMÜ KAYBETTİM"

Kimlik tespiti ile başlayan duruşmada ifade veren sanık Tamer Samet Şenol, "27 Mayıs 2019 tarihinde Fatih Terim tarafından yayınlanan videoyu gördüm. Videoda, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü küçük düşürücü ifadeler kullanılıyordu. Fenerbahçe taraftarı olarak öfke kontrolümü kaybettim ve paylaşımda bulundum. Huzurunuzda kendisinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in avukatı ise sanıktan şikayetçi olduklarını ve davaya katılma talepleri olduğunu kaydetti. Mahkeme, müştekinin davadan zarar görme ihtimaline karşın avukatının davaya katılma talebini kabul etti.

Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, hakaret suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Davanın karara bağlanacağı belirtilerek son sözü sorulan sanık Şenol, "Takdir mahkemenindir" dedi. Sanık Tamer Samet Şenol'u hakaret suçundan bin 300 lira adli para cezasına çarptıran mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti.

Fatih Terim\'e hakaret eden Fenerbahçe taraftarına 1300 lira ceza verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fatih Terim'e hakaret eden Fenerbahçe taraftarına 1300 lira ceza verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • DEVRİM KARATINA: Bükemediğin bileği öpeceksin ey zavallı. Yok öyle bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktörüne laf etmek. Haddinizi bileceksiniz. Siz Galatasaray'ın başarıları altında hazımsızlık çektikçe bakalım daha neler göreceğiz. Meyveli ağacı taşlayacağınıza bayrağı zirveye siz taşıyın da adam gibi biz de alkışlayalım. Yoksa o 2000 yılı UEFA keskin bir kılıç gibi hep tepenizde olacak. 10 10 Yanıtla
  • Enes GS: İstifa et istenmiyorsun artık hiç sevilmiyorsun kendinde biliyorsun 7 13 Yanıtla Tamer Kaçar : Enes kendi adına konuş istersen 1 1
  • sedrik: eee bunun kızıda herkeze hakeret etti... allah belanızı versein diye.. o ne oldu adalet adalet 9 10 Yanıtla
  • Ultraslan esenyurt: terim vizyonsuz ve oyuncuya bağlı başarılar almış, taktik vs bilmeyen sadece gaz vererek top oynatan bir hocadır. Git artık yeter git de kulübün önü açılsın. İlla küfürle mi gönderelim seni sevimiz insan. 8 5 Yanıtla Acaba: Gazla sen Bi tıp okusana ne gazmış arkadaş adam daha ne yapsın. Kişi kendinden bilir işi tam senin kafadaki tipler için söylenmiş. 2 1 Tamer Kaçar : O senin görüşün kendi adına konuş istersen yorumlarında Ultra aslan inandırıcılığı yok bu kadar kupa gazla olur mu o kadroyu kuranda fatih Terim bunu anlayın artık takımı futbolcuları isteyen oynatan fatih Terim beyefendi 1 0
  • Kılıç : Küfür etmeye bile degmicek kişi,Fener iyi gidiyo kaçması yakındır..! 7 5 Yanıtla
  • unal: fatih terime hakaret normal birşey fatih taraftarı dövüyor bir şey yok 4 4 Yanıtla
  • dehhh: fb büyükmü ki küçük düşürücü kelimeler kullanılmış. 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement