Fatih Terim, Galatasaray'a Darbe Üstüne Darbe İndiriyor - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Galatasaray'a Darbe Üstüne Darbe İndiriyor

Güneş Gazetesi Spor Müdürü Orhan Balal, Fatih Terim'in TFF'nin gücünü kullanarak Galatasaray'a darbe yaptığını ve bu şekilde Ünal Aysal'dan intikam aldığını savundu.

13.09.2014 15:57  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terim hakkında ağır itham! Güneş Gazetesi Spor Müdürü Orhan Balal, Fatih Terim hakkında ortalığı karıştıracak bir iddiada bulundu. Orhan Balal, Fatih Terim'in, TFF'nin gücünü kullanarak eski takımı Galatasaray'ın ceza almasını sağladığını ve bu şekilde Ünal Aysal'dan intikam aldığını iddia eden bir yazı kaleme aldı.

GALATASARAY'A DARBE ÜSTÜNE DARBE

Galatasaray ile TFF arasındaki düello olanca hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılı ekipte 3. dönemini tatsız noktalayan Fatih Terim’in, Türk Milli Takımı’nın başına geçmesinin ardından başlayan gerginlik zirve yaparken; TFF, yetkilerin elinde olmasının gücünü de kullanarak, Galatasaray’a darbe üstüne darbe indiriyor.

SON OPERASYONUN ADI : BRUTUS

Galatasaray yönetimi birbiri ardına gelen bu darbelere, yayınladığı deklarasyonlar, Başkan Ünal Aysal’ın söylemleri ve camia içi yaptırımlarıyla karşı koymaya çalışıyor. Son operasyonun adı ise takımın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli’nin adından esinlenerek “Brutus” olarak belirlendi.

KULİS YAPIYOR SUÇLAMASI

Sarı kırmızılı camianın imparatoru olarak kabul edilen Fatih Terim, bu operasyonun bir numaralı hedefi. Terim’in adı, sarı kırmızılı takımın mabedi TT Arena’nın duvarlarından, Florya’dan tek tek kazınıyor, siliniyor. Fatih Terim’in fotoğraflarının yerine sarı kırmızılı taraftarların posterleri yerleştiriliyor.

TERİM, AYSAL'A ÖFKE DUYUYOR

Bunun başlıca nedeni, Terim’in, Galatasaray’dan ayrılık şeklini unutamadığı, Aysal’a ve yönetimine duyduğu öfkeyi TFF kanalıyla yansıttığı düşüncesi. Aysal ve ekibi, devrik imparatorun, her hatada Galatasaray Başkanı’nı yıpratmak için TFF yönetimi ve kurullarında kulis yaptığına inanıyor.

GERİ ADIM ATMAYACAKLAR

TFF tarafından isnat edilen suçlarda, verilen cezalarda Terim’in etkisinin görüldüğünü vurgulayan sarı kırmızılı camianın liderleri, “Fatih hocanın öfkesi çok sevdiği Galatasaray’a zarar verecek kadar büyük. İzlanda maçının sonrasında Galatasaraylı futbolcuları hedef olarak göstermesi de bir başka adım” diyor.

GALATASARAY'IN BAŞARISINA KİMSE ENGEL OLAMAZ

4. yıldıza ulaşmak için ezeli rakipleriyle büyük bir mücadeleye girişen sarı kırmızılı kulübün kurmayları ise, “Aslolan Galatasaray’dır, kalanı teferruat” diyen bir kişinin bu yaptıklarına inanmak bile istemiyoruz. Ancak Galatasaray’ın başarısına kimse engel olamaz” diyerek geri adım atmayacaklarını söylüyor.

Fatih Terim, Galatasaray\'a Darbe Üstüne Darbe İndiriyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fatih Terim, Galatasaray'a Darbe Üstüne Darbe İndiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • GS: DÜNYADA Kİ TEK İMPARATOR FATİH TERİM GALATASARAYI CANINDAN ÇOK SEVEN HEM GALATASARAYI HEN DE MİLLİ TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTEDİĞİ İÇİN İZİN VERİLMEDİ ONDAN DOLAYI ÜZÜLEN BİRİSİ HER RÖPORTAJIN DA BEN GALATASARAYIN DOĞAL ÜYESİYİM DİYECEK KADAR GALATASARAYI ÇOK SEVEN BİRİSİ. ALTIN ÇÖPE DÜŞMEKLE DEĞERİ DÜŞMEZ SÜREKLİ PARLAYAN PARILDAYAN EŞSİZ FATİH TERİMİN ÜZERİNDEN OYNANAN OYUNA GELMEYELİM TÜM DÜNYADA BİR TANE İMPARATOR VAR O DA FATİH TERİM. 8 36 Yanıtla
  • Cafer: Son günlerde Galatasaray üzerinde çevrilen senaryolarla birlikte ve TFF'nin ikiyüzlü politikalarıyla, 4. yıldız engellenmeye çalışılıyo. . Onlara inat 4. yıldızı takacağız! 16 5 Yanıtla
  • TARİH: TERİM MASON OLSAYDI EL ÜSTÜNDE TUTULURDU YADA FARUK SÜREN GİBİ GİDİP PAPAZIN ELİNİ ÖPSEYDİ STAT YAPAN BAŞBAKANI YUHLAMADIMI BUNLAR 4 SENE HALUK ULUSOY ŞAMPİYON ETTİ BUNLARI UEFADA KUPASIDA LOCA OPERASYONU NE LOCASI BİLİYORSUNUZ 7 12 Yanıtla karton imparator: be cahil arkadaşım terimin boynuna astıkları haç şeklinde italya devlet nişanı nedir. hani digip italyan hükümetinden bizzat alıp boynuna astığı gavur haçı şeklindeki madalya. 0 0 batu: faruk süren zaten ortodoks dur papazın elini öpmesi doğal o yüzden onu bu yüzden yargılayamassın adam öyle dğmuş öyle yetiştirlmiş sende hristiyan anne baban olsaydı sende öyle olacaktın burdaki tamamen aileden geliyor 0 0
  • GERÇEKELER: BU ADAMIN HİÇ BİR BAŞARISI YOK, HACİ NİN SAYESİNDE PRİM KAZANDI. HACİ YE DUA ETSİN. NANKÖR BİR İNSANDIR. 11 8 Yanıtla
  • YUSUF: GALATASARAY SAYESİNDE MARKA OLDUN AMA MAALESEF EKMEĞİNİ YEDİĞİN TEKNEYİ BATIRMAYA ÇALIŞIYORSUN, KISKANÇ VE NANKÖRSÜN FATİH TERİM. . . . 11 7 Yanıtla
  • cebini vicdanına değişen adam..: bakalım bey Efendi milli takımda da fatih yazacak mı ? vefasız adam. . . 8 6 Yanıtla
  • şikeci fener: bu tür canlılardan her şeyi beklerim. tam da layık olduğu yeri buldu. para konuşmayan ama 15 milyon tazminatı olan kartondan izlanda fatihi. 7 6 Yanıtla
  • ahmet kaya: bir gazetenin haber müdürü olmuş ve melonun avukatlığına soyunmuş.Yazık kendi öz sporcularırmızı bu kadar savunmaz. 2 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Elazığspor, Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek
    15:00 Elazığspor, Sapanca Gençlikspor'u konuk edecek

    Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup 29. haftasında Sapanca Gençlikspor'u ağırlayacak. Elazığspor, bu maçı kazanarak TPAO Batman Petrolspor-Pazarspor maçının sonucunu bekleyecek.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı
    14:34 Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı

    Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir'e konuk olacak Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları devam eden Laine, Faye, Benhur Keser ve Mithat Pala ise antrenmana katılmadı. Takım, antrenmanın ardından İstanbul'a hareket etti.

  • Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı
    14:24 Çorum'da Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası Başladı

    Çorum'da düzenlenen Büyükler Oryantiring Türkiye Şampiyonası, Çatak Tabiat Parkı'nda başladı. Şampiyonaya 130 spor kulübünden 1250 sporcu katılıyor. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, sporcuları en iyi şekilde ağırlamaya özen gösterdiklerini belirtti. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu ise Çorum'un oryantiring sporu için uygun bir kent olduğunu vurgulayarak, sporcuların milli takıma seçilmesini ve uluslararası arenada ülkemizi temsil etmelerini beklediklerini söyledi. Şampiyona, yarın Mislerovacığı köyünde devam edecek ve 21 Nisan Pazar günü kent merkezindeki etabın ardından sona erecek.

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak
    14:18 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları Bilecik'te yapılacak

    Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. ayak yarışları, 20-21 Nisan'da yeni oluşturulan Endurobil 365 Extrempark Bilecik parkurunda yapılacak. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yarışlardan büyük heyecan duyduklarını belirterek, Türkiye'nin en büyük enduro parkını kurduklarını ve 365 gün motokros yapılabilecek bir alan oluşturduklarını söyledi.

  • Denizlispor Futbolcuları Maaş Alamadıklarını Sosyal Medyada Paylaştı
    14:18 Denizlispor Futbolcuları Maaş Alamadıklarını Sosyal Medyada Paylaştı

    Denizlispor futbolcuları, maaş alamadıklarını ve takıma sahip çıkılması gerektiğini sosyal medyada paylaşarak antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Ayrıca futbolculardan Mehmet Ali Ulaman'ın ailesi taraftarlar tarafından saldırıya uğradı ve konu hakkında mücadele edeceğini bildirdi.

  • Olympiakos Kalecisi Kostas Tzolakis, Fenerbahçe Futbolcularının Penaltılarını Su Şişesindeki Kağıttan Okuyarak Kurtardı
    14:07 Olympiakos Kalecisi Kostas Tzolakis, Fenerbahçe Futbolcularının Penaltılarını Su Şişesindeki Kağıttan Okuyarak Kurtardı

    Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanan UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında, Olympiakos kalecisi Kostas Tzolakis, Dusan Tadic, Cengiz Ünder ve Leonardo Bonucci'nin penaltılarını kurtardı. Tzolakis'in penaltı atışları öncesinde su şişesindeki kağıda bakarak hareket ettiği görüntülendi. Olympiakos, penaltı atışları sonrası Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası Başlıyor
    13:32 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası Başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası yarın başlıyor. Toplam 380 sporcu mücadele edecek olan organizasyonda sporcular, Paris Olimpiyatları'na katılabilmek için puan toplayacaklar.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    13:28 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda orta-şut organizasyonları üzerinde duruldu. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.


Advertisement