Fatih Terim'in yakın arkadaşı Alessandro Rialti, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in yakın arkadaşı Alessandro Rialti, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'i üzen ölüm haberi İtalya'dan geldi. Corriere dello Sport'un usta muhabiri gazeteci Alessandro Rialti, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Rialti, Fiorentina'yı çalıştırdığı dönem Terim'in de yakın arkadaşıydı.

07.04.2020 11:39  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'da yayım yapan Corriere dello Sport'un deneyimli muhabiri Alessandro Rialti kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. O dönem Fiorentina'yı çalıştıran Fatih Terim'in de yakın arkadaşı olan Rialti'nin ölümünün koronavirüs ile bir bağlantısının bulunmadığı belirtildi.

TÜRK GAZETECİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Gazeteci Dündar Keşaplı kendisine ait Twitter adresinden haberi duyururken, "Corriere dello Sport'un ünlü ve önemli Gazeteci-yazarlarından aynı zamanda Fatih Terim'in yakın arkadaşı benim değerli meslektaşım Alessandro Rialti geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, değerli bir dosttu" ifadelerini kullandı.

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede karantina altına alınan Fatih Terim, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmişti. 23 Mart tarihinden itibaren hastanede yatan deneyimli teknik adamın 14 günlük karantina süreci bugün sona eriyor.

Fatih Terim'in yakın arkadaşı Alessandro Rialti, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti
Fatih Terim\'in yakın arkadaşı Alessandro Rialti, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Fatih Terim'in yakın arkadaşı Alessandro Rialti, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Sonra: Çokta umurumuzdaydı terim arkadaşı 5 1 Yanıtla
  • .: Norveç sert önlem almış bitirmiş geçen ay bizimde almamız gerkmiyormu.istanbula. 4 1 Yanıtla
  • Braga: Oda terim gibi güzel bir insana benziyor allah rahmet eylesin inşallah 1 3 Yanıtla beykozlu: musluman olmayana rahmet dılenmez bunu ogren cocuk 1 0
  • Antalya07: İtalyan gazeteci diye hertürlü yalakalık...burdaki gazetecilere söv say...her türlü atar dayı ya arkadaş...sanki UEFA kupasını gitti kendi getrdi geldi.....farzettki getrdin...20 sene oldu...sana köle mi olacak bu millet...kupanın nimetini yedin yediğn kadar....çekil git... 0 0 Yanıtla
  • Yasin: Çok üzüldüyse oda gitsin ozaman yanına 0 0 Yanıtla

Advertisement