Fatih Terim ile aynı masada oturmanın bedeli 7500 TL - Son Dakika
Spor

Fatih Terim ile aynı masada oturmanın bedeli 7500 TL

G.Saray Lisesi'ndeki kuruluştan kulübün bugünkü başarılarına gelişini kapsayan balo Esma Sultan Yalısı'nda yapılacak. Organizasyonda bilet fiyatları 2500 TL ile 7500 TL arasıdna değişiyor. Örneğin 7 bin 500 lira vererek en pahalı bileti alan bir kişi Terim'le aynı masada oturabilecek veya Muslera ile birlikte yemek yiyebilecek.

21.07.2019 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Galatasaray, bu başarısını camiasıyla birlikte kutlayacak, aynı zamanda para da kazanacak.

Sarı-kırmızılılar 'Şampiyonluk Balosu'nu 5 Ağustos'ta düzenleyecek. Balo, 'Geçmişten Geleceğe' konsepti ile kulübün Galatasaray Lisesi'nde kuruluşundan bugüne dek geldiği noktayla ilgili çarpıcı mesajları içerecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; Esma Sultan Yalısı'ndaki organizasyon için 500 kişilik davetli listesi hazırlandı. Düzenlenecek geceden Galatasaray'ın kasasına hatırı sayılı bir paranın da gireceği bildirildi. Sahneye yakınlığına göre biletlerin 2 bin 500 ile 7 bin 500 lira arasında satılması planlandığı öğrenildi.

GECEYE KATILANLARA JESTLER YAPILACAK

Geceye katılacak davetlileri önemli sürprizler bekliyor. Sarı-kırmızılı teknik kadro ve futbolcuların tam kadro halinde yer alacağı etkinlikle katılımcılara bir takım jestler yapılacak.

Fatih Terim ve ekibi ile birlikte futbolcular organizasyona katılacaklarla aynı masalara oturacak. Örneğin 7 bin 500 lira vererek en pahalı bileti alan bir kişi Terim'le aynı masada oturabilecek veya Muslera ile birlikte yemek yiyebilecek.

Gecede sahne alacak sanatçılar için temaslar devam ederken, bugün için sanatçı Erol Evgin isminin netleştiği öğrenildi.

Fatih Terim ile aynı masada oturmanın bedeli 7500 TL

Son Dakika Spor Fatih Terim ile aynı masada oturmanın bedeli 7500 TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • osman altınbilek: fbli cemil turanla terim aynı dönemde oynadılar cemil o kadar mütevaziydi ki anlatmakla bitmez üstelik popülaritesi terim den bin kat üstündü bu ne rezalet böyle haberin konusuna diyorum dünya ya ayak uydurmakta güçlük çekiyorum bu gibi haberlerin yüzünden 14 5 Yanıtla Ultraslan : Fatih terim Galatasaray için efsanedir. Beşiktaş ve Fenerbahçe yıllardır kaç teknik direktör denediler kaçına tazminat ödeyip göndermek zorunda kaldılar. İstemezler mi kendi camialarından fatih terim gibi adam çıksın, sayısız kupa kazandırsın. Bahar havası getirsin. Şimdi diyeceksinizki fatih terim egolu farih terim restoran bastı zart zurt. E o kadar edep düşkünüyseniz içinizde volkan demirel emre belözoğlu gibi adamları barındırmazsınız. 1 0
  • mert mert : paragöze para lazım futbolculardan gelen komisyon yetmiyor demekki 2 2 Yanıtla
  • ali: şimdi bir şey yazardım da! neyse.. 3 0 Yanıtla
  • Ali ve osman: Fb ye milyon dolar para toplandı o zamanda sesiniz cıktı mi acaba 2 0 Yanıtla
  • Umit: simdide pavyon karilari gibi bu ise demi el atti neyse parayi bu seferde bir yere bagislar kebabcilar dernegi olabilir bu sefer 1 1 Yanıtla
  • yaaa: suriyeleri gonderiyormus 500 tane gonderdi sozum ona 500 buda gercek degil sonra suriyeler gitti diyecek 7 milyon suriyeli var 7 milyon sokakda gordugun 10 kisiden 4 u suriyeli kimi ahmak yerine koyuyorsunuz şakşakcilar 0 1 Yanıtla
  • Mustafa: Fatih TERIM in sıfatını yakindan goreceğiz diye o kadar para harcanır mi arkadaş. Allah taş eder adamı sonra mazallah... 0 1 Yanıtla
  • vatandaş: yoluncak kaz çok ortalık keriz dolu 1 0 Yanıtla
  • culsuz: memleketke keriz çok hepsi sıraya gırmiştir 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement