Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den, Ali Koç'a "sicil" göndermesi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den, Ali Koç'a "sicil" göndermesi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim, Ali Koç'un aylar önce tecrübeli teknik adam için 'Sicili bozuk' açıklamasına yaptığı paylaşımla göndermede bulundu.

24.02.2020 11:59  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de 21 yıl sonra gelenek değişti. 1999'dan beri rakibini deplasmanda yenemeyen Galatasaray şeytanın bacağını kırdı ve maçtan 3-1 galip ayrıldı. Kruse, Fenerbahçe'yi öne geçirse de; Sarı Kırmızılılar Ryan Donk, Falcao ve Onyekuru'nun golleriyle sonuca gitti.

"SİCİLİN PARAYLA, NÜFUSLA, REKLAMLA DOLDURULAMADIĞI YERDEYİZ"

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Sicilin parayla, nüfuzla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz" ifadelerini kullanarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a göndermede bulundu.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den, Ali Koç'a

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

Hatırlanacağı gibi Ali Koç, aylar yönce Fatih Terim'i hedef alarak yaptığı açıklamada "Futbolculuk ve hocalık döneminde onun kadar ceza alan birisi yok. Sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH TERİM: DEĞERSE CEVAP VERİRİZ

Fatih Terim ise Ali Koç'a verdiği yanıtla "Vallahi Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda, burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım isterseniz. Sicilin, micilin, nüfuzla, reklamla doldurulamadığı yerdeyiz çünkü. Kimin ne dediğine dönünce bakacağız, değerse, cevabını veririz." demişti.

Fatih Terim\'in kızı Merve Terim\'den, Ali Koç\'a "sicil" göndermesi

Son Dakika Spor Fatih Terim'in kızı Merve Terim'den, Ali Koç'a 'sicil' göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • hakkı: kabul edin artık FENERBAHÇE öyle büyük bir klüp ki maç kazanınca şampiyon olmuşçasına sevinebiliyorsunuz. ne büyüksün FENERBAHÇEM... 10 28 Yanıtla cafer ama can cafer: sen kendını böylemi avutuyosun bende fenerlıyım Galatasaray ıyı oynadı holdıng gıbı yonetcegıne adam gıbı yonetsın 17 4 ismail: Doğru lafa ne denir! Galatasarayın 4 yıldızı var diyoruz biz sizi yenmedikmi diyorsunuz, biz uefa kupasını aldık siz biz sizi yenmedikmi diyorsunuz, biz süper kupayı aldık siz biz sizi yenmedikmi diyorsunuz, türkiye kupasını defalarca biz aldık diyoruz siz biz sizi yenmedikmi diyorsunuz. kazanınca da seviniyoruz biz büyük kulübüz diyorsunuz ne diyelim artık 15 4
  • TC: hahahahaha ezik cin con çölde su bulmuş gibi seviniyor 21 yıldır ne çekmiş bunlar onun dışa vurumu herhal 15 23 Yanıtla Memduh: şimdiye kadar onikinci adamlar sayesinde yendiniz derbilerde eski hakem kararlarını tarafsız izlersen anlarsın 0 0 Tabi: Sorma sanki 20 sene yenmiş gibi konusur bunlar gercı fb lilerde yense susmazdı 0 0
  • 54: Hakemlerle devam edin bakalım. Ne zamana kadar hep birlikte göreceğiz 14 20 Yanıtla
  • Adınızı Yazın: bu kadını kim kaale alıyor ki? 12 15 Yanıtla
  • frank: futbol olarak türkiyede çok başarılısın ama futbol dışında malesef aynı şeyleri söyleyemiyorum,fakat kızının açıklamasını yaşına veriyorum bu adamın maddiyatını kenera attım kişilik olarak daha üstüne adam yok,senin babanın 1 senede kazandığı parayı adam tek birgünde kazanıyor fakat sizin gibi değil, sallamaya devam edin size bu yakışır. ALİ KOÇ ADAMDIR. 6 13 Yanıtla 1905 İMPARATOR: para mı adam yapıyor insanı sizin orda adamlık kaç para ???? 14 5
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement