Fatih Terim'in Transferde Önceliği Golcü - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in Transferde Önceliği Golcü

Gomis'in formsuz olduğu dönemde şans verdiği Eren ve Sinan'ın performanslarından memnun kalmayan Fatih Terim, Şampiyonlar Liginmi düşünerek transferde önceliğin savunmaya değil forvete verilmesini istedi.

22.08.2018 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Henry Onyekuru, Muğdat ve Emre Akbaba'nın ardından eski futbolcusu Badou Ndiaye'yi kadrosuna katmak için geri sayıma geçen Galatasaray yönetimi, bundan sonraki transfer çalışmalarında önceliği forvet mevkisine verecek.

Aynı zamanda stoper de isteyen teknik direktör Fatih Terim, yöneticilerle yaptığı görüşmede, ilk etapta santrfor transferinin bitirilmesini istedi. Bafetimbi Gomis'in formsuz olduğu dönemde şans tanıdığı Eren Derdiyok ile Sinan Gümüş'ün bekleneni verememesi, tecrübeli çalıştırıcının bukararında etkili oldu.

EVERTON NIASSE İÇİN KARARSIZ

Fatih Terim'in talebi üzerine santrfor arayışına öncelik veren yönetimin gündemine gelen isimlerden biri de Oumar Niasse oldu. Terim, Everton'da forma giyen Senegalli oyuncunun, aradığı özelliklere sahip olduğunu belirtip, şartların uygun olması halinde transfer edilmesini istedi.

Galatasaray yönetimi de bunun üzerine Everton ile temasa geçip, Niasse için kiralama teklifinde bulundu. Everton taraftarlarının Senegalli futbolcunun satılmasını istemediği, İngiliz ekibinin bunedenle G. Saray'a şu ana kadar yanıt vermediği bildirildi. Geçen sezon 27 maçta 12 gol, 4 asist üreten Oumar Niasse, bu sezon Everton'un oynadığı iki Premier Lig karşılaşmasında da son 13 dakikada forma giydi ve skora katkı yapamadı.

Fatih Terim\'in Transferde Önceliği Golcü

Son Dakika Spor Fatih Terim'in Transferde Önceliği Golcü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gökhan: Golcü ve defans şart bu defansa karşı Muslera ne yapsın yediyimiz çoğu gol defans hatası 8 1 Yanıtla
  • Baba Fingo: Bizim ligde hakemler ve federasyon la giderizde CL de şamar oğlanı oluruz yeminlen 0 7 Yanıtla
  • mübaşir: diego tardelli. şuan çin liginde ikinci baharını yaşıyor. leblebi gibi gol atıyo adam. cok cok uygun bır fıyata alınabılır aslında ama kim dinler bizi :) zamanında pavon u yazmıştım burada adamı şimdi barça takip ediyo... 0 0 Yanıtla

Advertisement