Fatih Terim'in yeni gözdesi Umut Meraş - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'in yeni gözdesi Umut Meraş

Galatasaray, Fatih Terim isteği doğrultusunda Bursasporlu futbolcu Umut Meraş'ı kadrosuna katmak istiyor.

02.06.2019 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray kadroyu Şampiyonlar Ligi için şekillendiriyor. UEFA'ya vereceği 22 kişilik listeye 8 Türk futbolcu yazmak zorunda olan sarı-kırmızılılar çalışmalar yapıyor. Bu doğrultuda öne çıkan isimler Bursaspor'dan Umut Meraş ile Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı oldu.

 <a class='keyword-sd' href='/fatih-terim/' title='Fatih Terim'>Fatih Terim</a>'in yeni gözdesi Umut Meraş

TERİM, UMUR MERAŞ'I İSTEDİ

Akşam'da yer alan habere göre; Ömer Bayram'ı gözden çıkaran Fatih Terim, Bursaspor'dan Umut Meraş'ın transfer edilmesini istedi. Sezon başında Boluspor'dan 265 bin euro karşılığında bonservisi alınan 23 yaşındaki sol bek, Süper Lig'deki ilk sezonunda dikkatleri üzerine çekti ve Terim'in gözdesi oldu. Temaslar başlarken küme düşen Bursaspor da Umut'tan gelecek para ile borçların bir kısmını kapatmanın hesaplarını yapıyor.

ŞENER İLE 2+1 YILLIK İMZA

Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı ile her konuda anlaştı. 22 kişilik Şampiyonlar Ligi listesi için UEFA'ya 8 Türk oyuncu bildirmek zorunda olan Galatasaray, 29 yaşındaki sağ beki kadrosuna kattı. Şener Özbayraklı, bayram sonrası 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Fatih Terim\'in yeni gözdesi Umut Meraş

Son Dakika Spor Fatih Terim'in yeni gözdesi Umut Meraş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Imam: Imamoğlu bugün fotoğraf paylaşmış eli abisinin cebinde poz verirken insan yediğinde neyse yetmisindede odur 0 0 Yanıtla
  • Ego : hoca yine başladı işe yaramazları toplamaya daha önce yapmıştı aynısını yapıyor semih kalsın demiş selçuk için 1 yıl daha eldekileri değerlendirsene gençler var ama olmaz illa anadolu kulüplerine para kazandıracaklar % kaç ceplere acaba?? 0 0 Yanıtla

Advertisement