Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'dan gidecek isimler - Son Dakika
Spor

Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'dan gidecek isimler

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim takımdan gönderilecek olan futbolcuları da belirledi.

21.07.2019 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 69 puanla şampiyon tamamlayan ve yeni sezonda lig ile Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, dün oynanan hazırlık maçında Bundesliga ekibi RB Leipzig'e 3-2 mağlup oldu. Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken takımdan ayrılacak isimleri de netleştiren sarı kırmızılılarda deneyimli teknik direktör Fatih Terim o isimlerin biletlerini kesti.

Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'dan gidecek isimler

Akşam'ın haberine göre hazırlık maçı olmasına karşın hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Fatih Terim, 57 ila 59. dakikalar arasında kalesinde peş peşe 3 gol gören İsmail Çipe'yi yeni sezon kadrosunda düşümüyor. 24 yaşındaki file bekçisiyle yolların ayrılması bekleniyor.

Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'dan gidecek isimler

Öte yandan savunmada yaptığı hatalarla dikkat çeken Ahmet Çalık'ın da bileti kesildi. Haberde; 25 yaşındaki stoperin sergilediği performansla sınıfta kaldığı ve oyuncunun bir başka kulübe kiralık olarak gönderileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'dan gidecek isimler

İsmail Çipe, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 8 maça çıkarken kalesinde 11 gol gördü. Ahmet Çalık ise 7'si lig ve 6'sı kupa olmak üzere toplam 13 maçta görev aldı.

Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray\'dan gidecek isimler

Son Dakika Spor Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'dan gidecek isimler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • DİNG DONK: ÇİPE BENCE BAŞARILI KALECİ YILLARDIR TORPİLLİ KUMBARA AYKUTA PRİM VEREN TERİM ÇİPE Yİ NEDEN HARCIYOR KOSTAS TIRTOĞLU HEMEN GİTSİN DOĞU AKDENİZ DE PETROL ARASIN PARDON KULÜP ARASIN 0 0 Yanıtla
  • xyz: çipe çalık ömer kostas için yapılacak birşey kalmadı 0 0 Yanıtla

Advertisement