Fatih Terim, Kayserispor Galibiyeti Sonrası Soyunma Odasına İndi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Kayserispor Galibiyeti Sonrası Soyunma Odasına İndi

Cezalı olduğu için takımın başında maça çıkmayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor karşısında alınan 3-0'lık galibiyet sonrası soyunma odasına indi, "İşte benim aslanlarım." dedi.

12.11.2018 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da cezalı olduğu için Kayseri deplasmanında tribünde olan teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından soyunma odasına indi. Talimatlara göre 15 dakika bekleyen Terim, sonrasında oyuncularını tebrik etti.

Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre, tecrübeli hoca, "Sizden beklediğim buydu. İşte benim aslanlarım... Kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Bu galibiyetin değeri 3 puandan çok daha fazla. Kazanacağınızdan zaten hiç şüphem yoktu. Galatasaray takımı her zaman böyle oynamalı" dedi.

"KENDİNİZE İYİ BAKIN, SİZE GÜVENİYORUM"

Milli arayı herkesin verimli geçirmesi gerektiğine dikkat çeken tecrübeli hoca, "Devre arasına kadarki süreç, öncesinden daha zor olacak. Ancak her türlü engeli aşarız. Hepinize ihtiyacım var. Kendinize iyi bakmanızı istiyorum. Size güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-Kırmızılılar, milli aradan sonra ligde sırasıyla Konyaspor, Beşiktaş (d), Rize, Başakşehir (d) ve Sivas ile karşılaşacak. Fatih hoca, devreye kadarki 5 maçta maksimum puanı alıp, takımı zirveye taşımayı hedefliyor. Cim Bom'un lider Başakşehir ile arasında 4 puan fark var.

Fatih Terim, Kayserispor Galibiyeti Sonrası Soyunma Odasına İndi

Son Dakika Spor Fatih Terim, Kayserispor Galibiyeti Sonrası Soyunma Odasına İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • TUNÇ06: TRENE BAKAR GİBİ MAÇ İZLİYOR .... 4 7 Yanıtla
  • diyarli: 4,5 g den de görunurse gölgesı yeter çümkü o imparatordur 8 3 Yanıtla
  • hamuş : Başarılar... 6 4 Yanıtla
  • murat: ben olmadan daha iyisiniz deyip istifa etmeliydi. 7 2 Yanıtla
  • muhalif gs li: Gs mizin büyük takım olduğunu yine anladım ve bir anımı paylaşacağım"Fransız kültürünü koruma,yaşatma ve dayanışma derneğinde gs li arkadaşlarımdan biri çok üzgündü,Nen var dedim,Abi benim akrabalarım ailem hep fenevli Kadıköy de oturuyorum beni dışladılar Fransız ekollü takımı tuttuğum için dedi,Ben de dik dur eğilme ve anladım Fransız olduğumuz için kimse bizi çekemiyor gurur duydum ağladım.Gs mizin büyük takım olduğunu yine anladım ve bir anımı paylaşacağım"Fransız kültürünü koruma,yaşatma ve 1 7 Yanıtla
  • taaa: küme düşme rakibi alanyayı yenen sarı civcivler sanki realı yenmiş gibi sevindiler garipler 3 4 Yanıtla TUNÇ06: İYİ DE SİZE GS İKİ ÇAKTI AZ DAHA ÜÇ OLUYORDU VE SAHANIZ DA TOKATIDA BASTI HOŞ DEĞİL AMA BASTI YANİ.. 0 2
  • fateh terime: aferin hocam -bence Oneykuru forvert oynasa daha iyi olur. 4 3 Yanıtla
  • Bozkırlı: Hocam,muğdatı niye oynatmıyor hayret ediyorum 7 0 Yanıtla
  • muhalif gs li: Geçmiş bir gün yine bizim dernekte Fransız Kültürünü koruma yaşatma ve dayanışma derneğimizde okeye dördüncü ararken bir yandan da 6-0 fenevin yendiği maçı izliyoruz hakem arkamızda olduğu halde kırmızı kart ve fenev 10 kişi maç 2-0 dan 4 gol atıp 6-0 yapmasın mı O zaman anladım fenev bizi çekemiyor diş biliyor Paratorumuz terim kıpkırmızı olmuş üzüldüm ve ağladım sessizce 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement