Fatih Terim'den Hakan Çalhanoğlu'na övgü: Önemli bir karakter - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den Hakan Çalhanoğlu'na övgü: Önemli bir karakter

Fiorentina maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Hakan Çalhanoğlu beğendiğim bir oyuncu, milli takımda olduğum dönemde de onu sürekli oynattım. Önemli bir karakter." dedi.

09.08.2019 21:27  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Fiorentina ile İtalya'da oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim, akşam antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Floransa şehrine geldiği için heyecanlı olduğunu ifade eden Fatih Terim, "19 sene önceden bahsediyoruz. O zaman böyle antrenörlerin hala da öyle de Avrupa'da İtalya gibi bir ülkede çalışabilmesi kolay değildi. Çok heyecanlıydık, istekliydik, arzuluyduk. Ne ben onları unuttum ne de onlar beni. Fiorentina benim ikinci yuvam. Galatasaray ve Fiorentina'yı ayrı tutmak lazım. Burada beni en çok etkileyen şey çok samimi bir sevgi görmemdi. Ben ve ailem burada çok mutlu olduk. Burada bir İtalyan gibi yaşadık, burası evimiz oldu. Arada buraya geliyorum, onlar da davet ettiler. Fiorentina benim için hep ayrı kalacak. Bana Federico Chiesa'yı beğeniyor musun diye sordular. Bende beğendiğimi ancak Enrico Chiesa'nın daha büyük oyuncu olduğunu söyledim. Umarım geçer dedim" diye konuştu.

Fatih Terim'den <a class='keyword-sd' href='/hakan-calhanoglu/' title='Hakan Çalhanoğlu'>Hakan Çalhanoğlu</a>'na övgü: Önemli bir karakter

"BU KADAR YILDAN SONRA HALA İLGİ VARSA DEMEK Kİ GÜZEL ŞEYLER YAPMIŞIM"

Floransa'da kendisine duyulan sevgiyi, sıcaklığı her zaman hissettiğini belirten Terim, "Normalde lige bir hafta kala yapılacak bir hazırlık maçı bu. İtalya basınının bu kadar ilgi göstermesi, Fiorentina ile biz yan yana gelince dikkat çekiyoruz. Sağ olsunlar ben ne zaman İtalya'ya gelsem ilgilerini esirgemiyorlar. Gecen sene Atletico Madrid - Juventus maçın gitmiştim. Orda da aynı ilgi oldu. Bu kadar yıldan sonra hala ilgi varsa demek ki güzel şeyler yapmışım demek ki. Kime sorarsanız sorun orada bir sıkıntı yok. Rahat rahat sorabilirsiniz. Demin de söyledim, samimi bir sevgidir. Ben burada her gün antrenman sonrasında merkezdeydim. Beraber yaşadım. Bir de burada başka şehirlerde olmayan, az şehirde olan bir şey var. Çoğunluk Fiorentinalıdır. Önemli bir şehir. Rönesansın doğduğu yer. Tarihi müthiş bir şehir. Dolayısıyla herkesi içlerine katmıyorlar ama Allah'a şükür bizi kendilerinin yerine koydular, sağ olsunlar. Bana her zaman o sevgiyi, o sıcaklığı hissettirdiler. Hala da öyle" ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU YORUMU

Terim, "Hakan Çalhanoğlu beğendiğim bir oyuncu, milli takımda olduğum dönemde de onu sürekli oynattım. Sahada her şeyi yapabilen bir oyuncu, çok önemli bir karakter. Bu sene de ona güveniyorum, iyi işler yapacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

Fatih Terim\'den Hakan Çalhanoğlu\'na övgü: Önemli bir karakter
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fatih Terim'den Hakan Çalhanoğlu'na övgü: Önemli bir karakter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ilginc: Emre yi aldin hakan-ı da al yanına çok seviyorsan. Takimda en azindan 2 yarim türk vatandasi olur. Bulup çıkaracağı genç oyuncu profili bu kadardı zaten. Hazır çorbaya dondurucu köfteye devam. 1 4 Yanıtla
  • MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu
    16:58 MIYC Trio Cup Yat Yarışlarında Şampiyonlar Belli Oldu

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen MIYC Trio Cup Yat Yarışları'nın 4. ayak mücadelesi sonucunda şampiyonlar belirlendi. Türkiye, Hollanda ve Rusya'dan katılan 10 yelkenli yat ve 30 sporcu, rüzgar ve rakipleriyle mücadele ederek bitişe geldi. Dördüncü ayak ve genel sonuçların birincileri, kulüp bahçesinde düzenlenen törende ödüllerini aldı.

  • EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı
    16:34 EBYÜ Öğrencileri Almanya'da Tarihi Bir Başarıya İmza Attı

    Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Bengisu Erçetin ve lisansüstü öğrencisi Nazlıcan İnci, Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Badminton Şampiyonası'nda çift kadınlarda bronz madalya kazanarak ilgili branşta tarihteki ilk madalyayı elde ettiler. Rektör Levent, öğrencilerin bu büyük başarısını kutlayarak, ülkemiz ve EBYÜ adına gurur verici bir başarı olduğunu belirtti ve başarıların devamını diledi.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.


Advertisement