Fatih Terim, Schalke Maçında Oynadığı Oyunla Alkış Alan Ozan Kabak'ı Tebrik Etti - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Schalke Maçında Oynadığı Oyunla Alkış Alan Ozan Kabak'ı Tebrik Etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke maçı sonrası konuştu. Terim, "Muslera'ya teşekkür etmek lazım. Ancak en büyük teşekkürü 18 yaşındaki Ozan aldı." dedi.

25.10.2018 00:59  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Liginde Schalke ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Schalke karşısında özellikle ikinci yarı direndiklerini vurgulayan Fatih Terim, "Bir puan bizim için şans. Tabii ki düşüncemiz bu değildi ama istemediğimiz şeyler de saha içerisinde gelişti. Belli bir süre sonra eşleşmeyi doğru yapabildik, küçük bir değişiklik yaptık, doğru eşleşmeleri bulduk ama bu kez de hücuma çıkarken çok top kaybı yaptık. Bu seviyelerde bunları cezalandırıyorlar. Açıkçası direndik. İlk yarı belki iyi başladık, Garry'nin şutu, Eren'in pozisyonu, topu tutmamız. İkinci yarı kaybedebilirdik." dedi.

"MUSLERA VE OZAN'A TEŞEKKÜR ETMEK LAZIM"

Galatasaray'da iyi oynayan iki ismi ön plan çıkaran Fatih Terim, " Muslera'ya teşekkür etmek lazım. Ancak en büyük teşekkürü 18 yaşındaki Ozan aldı." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Schalke Maçında Oynadığı Oyunla Alkış Alan Ozan Kabak'ı Tebrik Etti

"BOŞUNA CEPHANELİK DEMEMİŞİZ"

Maçla ilgili değerlendirmelerine devam eden sarı-kırmızılı teknik adam "Schalke'nin kolay takım olmadığını söylemiştim. Su 1 puan bizi ayakta tuttu. Hala üst sıralar bize açık. Taraftarımız yanımızda durdu, boşuna cephanelik dememişiz. Hepsine teşekkür ederiz ve biz de direndik. İkinci yarı için söyleyeceğim bir şey yok, sadece direndik diyebiliyorum." açıklamasını yaptı.

"3 PUANI HAK ETMEDİK"

Galibiyeti hak etmediklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, "3 puanı alsaydık sıralama açısında iyi şeyler olacaktı ama açıkçası galibiyeti hak etmedik. Golü yeseydik fark da olabilirdi." dedi.

"TEDESCO'YU DA TEBRİK EDERİM"

Terim, Schalke Teknik Direktörü Domenico Tedesco için ise "Domenico Tedesco'yu da tebrik ederim. İyi bir takımı olduğunu söylemiştim. Tedesco ileride iyi bir antrenör olacaktır." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Schalke Maçında Oynadığı Oyunla Alkış Alan Ozan Kabak\'ı Tebrik Etti

Son Dakika Spor Fatih Terim, Schalke Maçında Oynadığı Oyunla Alkış Alan Ozan Kabak'ı Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • yorum : Paratora ne söylesem bilmiyorum,kibirli itici kahnem suratlı her türlü hakaret etmeye layık şimdi daha fazla sinirlenmek istemiyorum helvasını bir an önce yememiz lazım anca sinirim geçer 1 3 Yanıtla Teoman1905: ne kuyruk acısı var sende de :D :D 0 1
  • fateh terime: hocam bu macta senin takımın xeste tavıklar kimi koşurdu-bune ya bunlar antremanlarda ne yapıyor anlamadım-amma musleranın ellerinden öpmeleri gerek. 2 1 Yanıtla
  • fateh terime: fateh terim ne yapsın mustafa beyin parası yok-amma ocakta transfer olmasa GS- BİTDİ 1 1 Yanıtla
  • fateh terime: hocam bence abartın-ozana kimse bir guruşde veremez -her pozisionda penalti var-belhandanın yerine dongu oynat. 0 0 Yanıtla

Advertisement