Fatih Terim, Şener'e yapılan faul sonrası sinirlendi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Şener'e yapılan faul sonrası sinirlendi

Galatasaray'ın yeni transfer Babel'in 2 golüne rağmen Leipzig'e 3-2 mağlup olduğu maçta Teknik Direktör Fatih Terim, yine yeni transferlerden olan Şener Özbayraklı'ya yapılan faul sonrasında çok sinirlendi.

20.07.2019 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın 1-0 öne geçtiği maçta Almanya temsilcisi Leipzig'e 3-2 mağlup olduğu maçta Fatih Terim'in sinirlendiği anlar ekranlara yansıdı.

BABEL'İN 2 GOLÜ MAĞLUBİYETİ ENGELLEMEDİ

Mücadelenin 28. dakikasında yeni transferi Babel'le öne geçen sarı kırmızılı takım ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 56, 58 ve 59. dakikalarda gelen 3 gole engel olamayan Galatasaray, Leipzig karşısında 3-1 geriye düştü.

Mücadelenin 89. dakikasında yine Babel sahneye çıktı ve skoru 3-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Bundesliga ekibinin galibiyetiyle sonuçlandı.

ŞENER ÖZBAYRAKLI'YA FAUL SONRASI TEPKİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şener Özbayraklı'ya yapılan bir faul sonrası tepki gösterdi. Tepkisini karşılaşmanın dördüncü hakemine gösteren deneyimli teknik adamın sinirlendiği anlar kameralara böyle yansıdı.

Fatih Terim, Şener\'e yapılan faul sonrası sinirlendi

Son Dakika Spor Fatih Terim, Şener'e yapılan faul sonrası sinirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tarlabaşı21: Orası türkiye değil fatih sakinnnn ollll çizerler yoksaaa 14 12 Yanıtla
  • BayHakan: Alışmış türkiye ligi sanıyor kimse sert oynamasın rakiplere kırmızı kartlar verilsin hep penaltılar verilsin şampiyonluklar verilsin o yüzden geçen yıl gördük türkiye ligi ile avrupa arasındaki farkı basit bir gruptan bile başka takımlar sayesinde 3. olarak gruptan çıkmayı türkiyedeki hakemler ve federasyon çok basit maç yönetiyorlar 7 6 Yanıtla
  • Hzhsn: Faul yapan derhal bulunsun 7 1 Yanıtla
  • DİNG DONK: BIRAK SİNİRLENMEYİ DE TAKIMI İYİ ÇALIŞTIR DENİZLİ BİR SEN İKİ KONDÜSYON DAN HABERİNİZ YOK 0 0 Yanıtla
  • aa: hahahahaha bu adamın amacı ne acaba:) tokatçıyı çagırın 0 0 Yanıtla

Advertisement