Fatih Terim, Sergen Yalçın'dan neden sürekli makas alıyor? Gerçekler ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Sergen Yalçın'dan neden sürekli makas alıyor? Gerçekler ortaya çıktı

Fatih Terim'in, Beşiktaş derbisi öncesi rakibi Sergen Yalçın'dan makas alması ortalığı karıştırdı. Beşiktaşlılar bu görüntüye çok öfkelendi. Spor yorumcularının bir kısmı da Beşiktaş'ın maçı orada kaybettiği düşüncesinde. Terim'in eski öğrencisi olan Yalçın ile aralarındaki iletişim kuvvetli. Ancak bu hareket zamanlama olarak 'manidar' bulundu. Yalçın buraya çok kez geldi. Ancak amacın; psikolojik olarak baskı altına almak ve Galatasaray'ın kuvvetini göstermek olduğu şeklinde değerlendirildi.

09.05.2021 12:44  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray- Beşiktaş maçında en çok konuşulan anlardan birisi de karşılaşma öncesinde Fatih Terim'in Sergen Yalçın'dan makas aldığı görüntü oldu. Terim'in, ezeli rakibinin hocasına her ne olursa olsun böyle bir harekette bulunması Beşiktaşlıların ve futbolseverlerin tepkisini çekti. Çünkü Sergen Yalçın uzun yıllardır antrenör ve Türk Telekom Arena'ya ilk kez gelmiyor. Terim'in burada hoca-öğrenci ilişkisi dışında başka bir mesaj vermek istediği belirtildi.

"BURADA ÜSTÜNLÜK BİZDE"

Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın'a Terim, psikolojik olarak 'dur' mesajı vermek istedi; Seyircisiz oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın büyük bir dezavantjı vardı ve Terim, daha en başından psikolojik üstünlüğün Galatasaray'da olduğunu bu hareketle dosta düşmana göstermek istedi. Sergen Yalçın bu stada Beşiktaş'ın antrenörü olarak ve başka takımların başında da daha önce geldi. Terim'in 'makas' hareketini yapması, 'manidar' bulundu.

ÇİFTE KUPA YAŞAYABİLİR

Fatih Terim, Galatasaray'ın başında ikinci sezonunu da kupasız tamamlamak üzere. Sergen Yalçın ise bu sezon çifte kupaya, dominant futboluyla ulaşmaya çok yakın. Hoca ve öğrencinin 'makas' ve rekabet yüzünden ilerleyen dönemde daha farklı bir iletişime geçebileceği konuşuluyor.

Fatih Terim, Sergen Yalçın\'dan neden sürekli makas alıyor? Gerçekler ortaya çıktı

Son Dakika Spor Fatih Terim, Sergen Yalçın'dan neden sürekli makas alıyor? Gerçekler ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (100)

  • Vatandaş : Hoca öğrenci arasındaki iletişim doğal denir ama konuda Milli takımı batıran ukala para göz Terim varsa her şey beklenir. 36 91 Yanıtla Thy: Şu söylediğine sen inaniyormusun 42 11 Cemil çakır: Sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumuna bağışta bulundu o paraları siz başka paralara bakınız 5 0
  • Mukim: Bence sorun yok , bu aralarındaki dostluğun arkadaşlığın samimiyetin işareti , ne kadar güzel , bir spor adına illa düşman gibi mi davranmaları lazım , böyle olması da çok yanlış olmaz mı ? 108 1 Yanıtla
  • Murat: Bu insanlar yıllardır beraber çalıştı. Hemen fitne fesat yav nasıl insanlar oldunuz. Bırakın bu işleri. Başkanları tabiki alkışlayacak der, taraftarı fitne saçar. Ayıp ayıp 87 2 Yanıtla Mustafa atay: fatih terime böyle üslup yakıştırması türk halkına yakismyor türk futboluna çok başarıları var görmezden gelinmez 6 0
  • Batebor : Öküz altında buzağı 83 4 Yanıtla
  • Yeter: Yorumcular kavgadan beslenmekten vazgeçin artık olmayan yerden saçma maksatlar çıkartıp insanları birbirine sokmayın 78 3 Yanıtla
  • Ümt: Bit gün sergende makas alacak sinyordan. 28 45 Yanıtla
  • Ali: Sergen fatih hocadan makas alsa olay olur bunda kimse art niyet aramasın ayıp samimiyet göstergesi 67 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacaklarını belirtti.

  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.


Advertisement