Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü! - Son Dakika
Spor

Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 biten Tuzlaspor maçında oyuncularına çok sinirlendi. Terim, maçın hakemi Volkan Bayarslan'ın kararlarına da tepki gösterdi.

04.12.2019 23:59  Güncelleme: 08:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Galatasaray, kendi sahasında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Deplasman ekibine galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Sadık Baş ve 90. dakikada Umut Sönmez kaydetti.

88. dakikada Tuzlaspor'dan Muhammed Akarslan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Bu müsabakanın rövanşı 17 Aralık Salı günü Tuzlaspor'un ev sahipliğinde oynanacak.

<a class='keyword-sd' href='/fatih-terim/' title='Fatih Terim'>Fatih Terim</a> yedek kulübesinde çılgına döndü!

Mücadelenin son anlarında Fatih Terim, oyuncularına çok sinirlendi. Özellikle 2. golün gelmesinin ardından Terim, yerinden kalkarak oyuncularına bağırdı. Terim, maçın hakemi Volkan Bayarslan'ın kararlarına da tepki gösterdi.

Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü!

"BUGÜN ÇOK KÖTÜ OYNADIK"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Terim, Tuzlaspor'un iyi mücadele ettiğini belirterek, "Tuzlaspor'u tebrik ediyorum. Bugün kötü oynadık. Bizden daha çok koştular, uğraştılar, didindiler. 2-0 öne geçtiler ve bitirdiler. Canıgönülden tebrik ederim." dedi.

"BANA 'HOCAM BU FORMAYI NİYE VERDİN' DİYEN VARDI"

Tecrübeli teknik adam, maçta görev verdiği bazı futbolcuların beklentilerini karşılayamadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız keşke şanslarını değerlendirselerdi. Özellikle 5-6 kişi. Galatasaray eğer Tuzlaspor ya da bir başkasına mağlup olmuşsa bunun bahanesi olmaz. Forma verdiğim futbolcuların bu formayı çıkarmamalarını isterdim. Onun en iyisi bana göre, en genç olan Emin Bayram'dı. Bugün çok fazla pozisyon da bulmadık. Konuşacak çok fazla şeyimiz de yok. Bugün sahada neredeyse 'Hocam bu formayı niye verdin.' diyecek bazı oyuncular vardı."

Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü!

Son Dakika Spor Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Fatih terimi eleştiren hali olamaz : Fatih terimi eleştiren gsli olamaz 13 32 Yanıtla
    GS: TERİM İ SAVUNAN GS Lİ OLAMAZ. TERİMSPOR U TUTUN SİZ. 5 1 Ne alaka : Ne alaka ya ne saf adamlarsınız 0 0
  • Koskoca adamsın tuzla 10 kişi sahanda : Seni yeniyor hemde 10 kişi sen hakeme sövüyosun işte yanlış burda zaten senin bittidiginin kanıtıdır cok net 33 4 Yanıtla
  • Bznzn: Bileti kesilsin 31 5 Yanıtla
  • Relax: Daha dur psg deplasmanı var daha heyecanlanma 28 7 Yanıtla
  • Fb: MEDYA ÇAKMA DİREKTÖRÜ PARATOR 27 7 Yanıtla
  • arap: salatasaray kokmasın tuzlayınn 27 5 Yanıtla
  • Alpay: Bu adamı ilah yapmışlar, boş bi adam işte 28 2 Yanıtla
  • Andsmero: Evinde tuzlaspora yenilen adam sampiyonlar liginde 0 cekmesi a normal bir durum degildi zaten mayahos surat terim defol artik 18 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement