Fatih Terim, yönetime verdi veriştirdi: Bunu söylediğimde bazıları alınıyor - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, yönetime verdi veriştirdi: Bunu söylediğimde bazıları alınıyor

Rangers, maçının ardında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yönetimin transfer politikasını eleştirdi. Terim, "Yönetim transfer yapmak için uğraştı, olmadı. Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık, bunu söyleyince alınıyorlar bazıları ama bu çok açık" dedi.

02.10.2020 00:49  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rangers maçı sonrası sarı kırmızılı yönetimin transfer politikasını eleştirdi.

Terim konuyla ilgili, "Yönetim transfer yapmak için uğraştı, olmadı. Özellikle satma konusunda becerikli olamadığımız çok açık, bunu söyleyince alınıyorlar bazıları ama bu çok açık" ifadelerini kullandı.

Faslı futbolcu Belhanda'nın transferine de değinen tecrübeli çalıştırıcı, "Belhanda eğer gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok. Belhanda'nın bildiği bir şey vardır, zaten yılan hikayesine döndü. Gitti, gidiyor, geldi, geliyor, yok Arabistan'a gidiyor, yok Nice'e gidiyor. Zaten 2-3 günümüz var, belli olur" diye konuştu.

"AVRUPA MAÇINI BÖYLE OYNAYAMAZSINIZ"

Fatih Terim karşılaşma ile ilgili ise, "Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı. Daha önce de söyledim. İyi bir takımla oynuyoruz. Beklediğimiz bazı oyuncuların performansı idare eder gibi olmamalıydı. Türkiye Ligi'ni bu şekilde oynayabilirsiniz ama Avrupa maçını böyle oynayamazsınız. Bir maç daha yok çünkü. İdare edilmez böyle maçlarda. Maalesef hiç yapmadığımız hatayı 50-60 arası yaptık. Sonra golü bulduk ama olmadı. Ardından başka bir oyuna geçtik, onu da çok iyi oynayamadık. Hakikaten çok üzgünüm, buradan başka bir skorla çıkabilirdik. Teknik adına, taktik adına herkes hazırdı, herkes motiveydi ama saha içinde 'idare etmek', bazı arkadaşlarımız için olmadı" dedi.

Fatih Terim, yönetime verdi veriştirdi: Bunu söylediğimde bazıları alınıyor

Son Dakika Spor Fatih Terim, yönetime verdi veriştirdi: Bunu söylediğimde bazıları alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ercisli: KESİN İSTİFA EDECEK YAVAŞ YAVAŞ ZEMİN HAZIRLIYOR.HER ZAMANKİ GİBİ. ÖNCE BORÇ BATAĞINA BATIRIR ALDIRIR PAHALI FUTBOLCULARI SONRA BAŞARI GELMEZSE KAÇAR.NOLDU HANİ BİR HAYALİN VARDI.imPARAtor FALCAO FEGULİ BELHADA BABEL SIRF BU BEŞİNE EN AZ 40 MİLYON EURO HARCANDI 79 8 Yanıtla GS: GS yariyolda birakmaz adam bu sene sampiyon olacak belki o zaman birakir 1 0
  • rizeli: yaşlandın kabul eyle artık egon yuzunden yenıldık dun akşam belhanda fegulı vasat oynuyordu babel de aynı ıdı ama ıkıncı yarıya aynı kışılerle başladın hıc olmasa babelı alıp ıkı lı forvetle oynasaydın cok farklı ola bılırdı veya 1.0 kenen alsaydın ama o egon yuzunden elendık cunku korktunuz süperlıg türkiye kupası ve avrupada oynatamıcan ıcın türk futbolu ücbuyuklerın yuzunden geriye gidiyor artık şampıyonumuz eleme oynar 71 0 Yanıtla
  • yorum yok : ay love you hocam diyerek alım satım yaparsan böyle oluyor seninde suçun var oyunu okumakta çok sıkıntı yaşıyorsun 70 e kadar bekliyorsun 68 0 Yanıtla
  • atsız: Terim her yerde Türk Hakemleri olduğunu sanarak maç kazanmaya çalışıyor, kendi kurduğu kadroya çöp diyor. Ulan bırak git emekli ol torun sev. Bir uefa kupası aldın diye kendini avrupayı fetheden komutan olarak görme ... Andre Pirlo :Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... 66 1 Yanıtla
  • hakan: fatik hoca kendi öz eleştirisini yapıyor, kendisinin oluşturduğu kadrodan bir oyuncu dahi satamıyorsa veya satılamıyorsa sorumlusu ayağa kalkacak ve savunma yapacak, yok öyle yönetim transfer yapamadı falan, bir de laf aramızda her güzel şeyin ya da her şeyin bir sonu var, bunu kabul etmek lazım... 53 3 Yanıtla
  • ahmet aydın: bıktık şu öne çıkardığınız tilerden sanki vatan kurtarıyorlar cehede magazin poozlar havalar civalar vs vs 44 3 Yanıtla
  • qqq: ne oldu imPARAtor kaçaçaksın galiba 45 1 Yanıtla GS: bakalim kimler kacacak 21 11 abdurrahman: keşke bi gitse de kurtulsak 13 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.


Advertisement