Fatih Ürek'ten 'Selülit' Göndermesi - Son Dakika
Güncel

Fatih Ürek'ten 'Selülit' Göndermesi

Fatih Ürek\'ten \'Selülit\' Göndermesi

Fatih Ürek, Bodrum'daki villasında manken arkadaşları ile birlikte selülitlerini saklamaya çalışan ünlülere laf atı.

03.08.2012 12:09  Güncelleme: 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki villasında tatilini sürdüren şarkıcı Fatih Ürek, manken ve şarkıcı Aysu Baceoğlu ve arkadaşları Can Şentürk ile Torba sahilinde güneşlenip eğlendi. Denizden çıkarken kendisine havlu tutturan Ürek, selülitlerini gizlemeye çalışan ünlülere gönderme yaptı.

Yaz aylarını Bodrum'un Torba Mahallesi'ndeki villasında geçiren Fatih Ürek, manken Aysu Baceoğlu ve arkadaşları ile tatilin tadını çıkartıyor. Baceoğlu ile denize girdiği iskelede güneşlenen ve bol bol şakalaşan Ürek, gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini görünce, denizden çıkarken mayosunun ve selülitlerinin görünmemesi için arkadaşlarına havlu tutturdu. İskeledeki arkadaşları ise Ürek'i alkış yağmuruna tuttu. Ürek, bir süre önce Gülben Ergen'in de denizden çıkarken havlu tutturduğunu belirterek ve kahkahalarla güldü. Ürek, "Nasıl ama bazıları gibi uygulamalı gönderme yaptık. Denizden korumalı çıkış yapıp tedbir aldık, bundan sonra bizde de böyle" dedi.

Ürek, Baceoğlu'nun başına da sıcaktan korunması için bandana takarken "Yıllardır Bodrum'da tatil yaparım. Bu yazın sıcakları anormal. Allah oruç tutanlara yardımcı olsun" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih Ürek'ten 'Selülit' Göndermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de seyircilerle buluştu
    00:07 Sema-Semah-Devran etkinliği AKM'de seyircilerle buluştu

    Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Sema-Semah-Devran' etkinliğinde, Sanat Yönetmeni Yüce Gümüş ve Postnişin Fatih Çıtlak liderliğinde Anadolu'nun zikir ritüelleri sergilendi. İstanbul Devlet Halk Dansları Topluluğu da gösteride yer aldı.

  • HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu
    00:05 HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle buluştu

    HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde partililerle bir araya geldi. Yapıcıoğlu, partisinin seçim koordinasyon merkezini ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de yaşanan zulme dikkat çekti. Filistin ve Gazze'nin uzun süredir işgal altında olduğunu belirten Yapıcıoğlu, bu insanlık dramından dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti. Genel Başkan Yapıcıoğlu, adalet ve insan odaklı politikalarla halka hizmet etmek için çalıştıklarını vurguladı ve vatandaşlardan partilerine destek vermelerini istedi.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz
    00:03 MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: Ülkücünün eskisi ve yenisi olmaz

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ülkü Ocakları Talas İçe Başkanlığınca düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği yapanların ülkücü olamayacağını belirtti. Özdemir, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti. Ayrıca, pazar günü yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güçlü bir iradeyle cevap vermesi gerektiğini vurguladı.

  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı
    00:01 Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Murat Kurum'u ağırladı

    Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'u Baykar'da ağırladı. Bayraktar, Kurum ile yapılan görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşarak, İstanbul'un geleceği için hayal edilen projeleri dinlediklerini belirtti. Kurum ise Baykar'ın milli teknoloji hamlesinin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, Bayraktar ile yapılan görüşmenin kendisine ilham verdiğini ifade etti.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı
    23:53 Adıyaman'ın Kahta ilçesinde otomobil çarpışması: 5 yaralı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 5 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Advertisement