Fatih ve Esenyurt'ta İşlenen Cinayetler - Son Dakika
Güncel

Fatih ve Esenyurt'ta İşlenen Cinayetler

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 4 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Deniz Ş'nin Fatih ve Esenyurt'ta görüntülerinin yer aldığı güvenlik kamerası kayıtlarını basına dağıttı

24.08.2013 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 1'i kadın 4 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Deniz Ş'nin Fatih ve Esenyurt'ta görüntülerinin yer aldığı güvenlik kamerası kayıtlarını basına dağıttı.

Kamera kayıtlarında, Deniz Ş'nin Fatih'teki bir hana girişi ve çıkışı ile Esenyurt'ta silahlı saldırının gerçekleştirildiği araca yaklaştığı görülüyor.

Süreç

İstanbul'da üç gün önce Yedikule Mahallesi Mermer Kule Sokak'ta 37 yaşındaki Songül Polat otomobilinde, 26 yaşındaki Aziz Caner Emre ilk olaydan bir saat sonra Seyit Ömer Mahallesi Silivrikapı Caddesi'ndeki bir handa arkadaşına ait odada silahla vurularak ölü bulunmuştu. Bu cinayetlerden kısa süre sonra da Kocamustafapaşa Meydanı'nda 39 yaşındaki Yaşar Deli, uğradığı satırlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Esenyurt'ta önceki gün ise Harun Koçalı, aracının içerisinde silahla vurarak öldürmüştü.

Deniz Ş, bu kişileri öldürdüğü iddiasıyla dün tutuklanmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih ve Esenyurt'ta İşlenen Cinayetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement