Fatihli Öğretmenler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Fatihli Öğretmenler Yemekte Buluştu

Fatihli Öğretmenler Yemekte Buluştu

Fatihli öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yemekte bir araya geldi.

24.11.2012 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatihli öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yemekte bir araya geldi.

Eresin Otel'de düzenlenen geceye; Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye başkanı Mustafa Demir, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır ve Fatih'teki okullarda görev yapan öğretmenler katıldı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, tek tek kutladığı öğretmenlere karanfil hediye etti.

Gecede Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de birer konuşma yaptı.

Demir, "Eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen, irfan ateşiyle ışık olup ülkemizin her köşesini aydınlatan, milleti millet yapan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, eğitim ordumuzun her bir neferine en içten duygularımla selam ve saygılarımı sunuyorum. Bu özel gün vesilesi öğretmenlerimize, Fatih'in geleceği olan çocuklarımıza verdikleri emek için şükran ve minnet duyduğumu ifade ediyor ve başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından okullar arası düzenlenen öğretmenler voleybol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Dereceye giren takım kaptanları, ödüllerini Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in elinden aldı.

Yemek ve ödül töreninin ardından, Öğretmenler Günü pastasını Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye başkanı Mustafa Demir ve Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Çalışır birlikte kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatihli Öğretmenler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement