Fatma Nur'dan Doğum Gününde Ölüm Mesajı - Son Dakika
Güncel

Fatma Nur'dan Doğum Gününde Ölüm Mesajı

Fatma Nur\'dan Doğum Gününde Ölüm Mesajı

İstanbul Bahçelievler'deki evinde koli bandıyla bağlandıktan sonra öldürülen Fatma Nur Çelik'in cenazesi, memleketi Antalya'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

15.10.2012 15:24  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatma NUR'DAN DOĞUM GÜNÜNDE ÖLÜM MESAJI (2)

CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul Bahçelievler'deki evinde elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürülen Fatma Nur Çelik'in cenazesi, memleketi Antalya'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Çelik'in cenazesi, saat 11.00 sıralarında helalleşmek için Muratpaşa Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada okunan duanın ardından Muratpaşa Camii'ne getirilen cenazeyle birlikte çok sayıda yakını da cami avlusunu doldurdu.

BENİM ACIM AZALMAYACAK

Hunharca katledilen Fatma Nur Çelik'in babası Ali Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı Allah'a havale ettiğini söyleyerek, "70 milyonda olabilecek bir olaydı. Benim evladıma denk geldi. 3 çocuğum var. Çocuklarım bana Allah'ın bir emanetiydi. Takdir Allah'ındır. Ne olursa olsun katil en büyük cezayı da alsa benim üzüntüm azalmayacaktır. Bundan sonrası adaletin işidir. Adalete güveniyoruz" diye konuştu.

Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik'in cenazesine anne Suzan Çelik katılamazken, baba Ali Çelik, kız kardeşi Ahsen ve erkek kardeşi Abdullah ile birlikte çok sayıda arkadaşı ve akrabası katıldı. Cenazeye katılan isimlerden biri de Fatma Nur Çelik'in 20 gün önce aynı eve taşındığı arkadaşı, Sümeyye Küçükoğlu oldu. Bitkin olduğu gözlenen Küçükoğlu, cenaze namazı sırasında safta yer alarak namaz kıldı. Gözü yaşlı kız güçlükle sakinleştirildi.

Kılınan cenaze namazının ardından Fatma Nur Çelik'in cenazesi, Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatma Nur'dan Doğum Gününde Ölüm Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement