Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama - Son Dakika
Güncel

Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama

AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Fatma Şahin, kendisini karşılamak üzere havalimanına gelen vatandaşların sevgi gösterisi karşısında duygusal anlar yaşadı.

26.11.2018 19:27  Güncelleme: 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Fatma Şahin, kendisini karşılamak üzere havalimanına gelen vatandaşların sevgi gösterisi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama

HAVALİMANINDA KARŞILDADILAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Şahin için Gaziantep Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi.

Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama

"GAZİANTEP KADININA UMUT OLACAĞIM"

Çok sayıda vatandaşın pankart ve sloganlarla karşıladığı Şahin, kendisi için hazırlanan platforma çıkarak halkı selamladı. Gördüğü yoğun sevgi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Şahin, kendisine getirilen 80 güvercini öperek gökyüzüne bıraktı. Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyasi öz geçmişini hatırlatarak bölge ve Gaziantep kadınına umut olacağını söyledi.

"ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM"

Köylerde ve şehirde yaşayan her genç kızın artık daha ileriyi umut edebileceği bir rol model olduğunu belirten Şahin, verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmamaya özen göstereceğini ifade etti.

Çok heyecanlı olduğunu dile getiren Şahin, "Çok mutlu ve gururluyum. Bu şehir beni milletvekili, bakan ve belediye başkanı seçti. Gazi şehrimle kader birliği yaptık." dedi.

Şahin, çok önemli bir görevin kendisine verildiğinin bilincinde olduğunu belirterek, ilk belediye başkanı seçilişinde verdiği sözlerin yüzde 95'inden fazlasını başarıyla yerine getirdiklerini, artık daha fazla hizmet ve yatırımla herkesin mutlu olabileceği bir kent oluşturma hayaliyle hareket edeceklerini söyledi.

Fatma Şahin\'i Duygulandıran Karşılama
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatma Şahin'i Duygulandıran Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement