Fatso'dan Yeni Proje - Son Dakika
Yerel

Fatso'dan Yeni Proje

Fatso\'dan Yeni Proje

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’daki kahvaltı kültürünü ticari olarak fırsata çevirmek için ilçenin iki girişine "En güzel kahvaltı Fatsa’da yapılır" yazılı tanıtım tabelaları koyacaklarını söyledi.

03.07.2017 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa'daki kahvaltı kültürünü ticari olarak fırsata çevirmek için ilçenin iki girişine "En güzel kahvaltı Fatsa'da yapılır" yazılı tanıtım tabelaları koyacaklarını söyledi.

Fatsa'da restoranlarda kahvaltı çeşitliliğinin fazla olduğuna vurgu yapan Başkan Tayfun Karataş, "Şehrimize Ordu'dan bile kahvaltı yapmaya gelen çok sayıda insan var. Amaç şehrimizin bu özelliğini diğer insanlara da tanıtıp farkındalık oluşturmak ve Fatsa'nın kahvaltısının önemini ortaya koyup pazar meydana getirmek. Nasıl Konya'da etli ekmek meşhur ise, Fatsa'nın da kahvaltısını meşhur hale getirmek amacımız" diye konuştu.

"Güzel tesislerimiz var"

Bu konuda Fatsa ilçesinde hizmet veren çok sayıda tesisin bulunduğunu ifade eden FATSO Başkanı Tayfun Karataş şunları söyledi: "Fatsamıza önceden ve yenilerde çok güzel tesisler açılıyor. Bunlar Fatsa sosyal hayatına hizmet veriyor. Biz bu hizmeti daha geniş kitlelere yaymak istiyoruz. Trabzon'dan yola çıkan bir insan Fatsa'da mola verip, ister kahvaltısını yapsın, ister yemeğini yesin. Nasıl ki biz Trabzon tarafına giderken Akçaabat'ın meşhur köftesini yiyorsak, Fatsa'dan geçenler de meşhur Fatsa kahvaltısını yapacaktır" dedi.

Karataş son olarak, "Tüm Fatsalıları sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak 'en güzel kahvaltı Fatsa'da yapılır' tanıtım kampanyasına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatso'dan Yeni Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement