Fc Augsburglu Futbolcu Halil Altıntop ?galatasaray'ın Şampiyon Olmasını İsterim? - Son Dakika
Güncel

Fc Augsburglu Futbolcu Halil Altıntop ?galatasaray'ın Şampiyon Olmasını İsterim?

Fc Augsburglu Futbolcu Halil Altıntop ?galatasaray\'ın Şampiyon Olmasını İsterim?

Fc Augsburglu futbolcu Halil Altıntop 'Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim' Almanya'nın FC Augsburg takımında forma giyen Halil Altıntop, Tabii ki kardeşimin takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim dedi.

14.01.2015 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fc Augsburglu futbolcu Halil Altıntop 'Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim'

Almanya'nın FC Augsburg takımında forma giyen Halil Altıntop, Tabii ki kardeşimin takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim dedi.

SunExpress'in ana sponsoru olduğu 'SunExpress CUP 1' futbol turnuvasının basın toplantısı Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel'de yapıldı. Toplantıya, SunExpress Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, Augsburg'lu futbolcu Halil Altıntop, Gaziantepspor İdari Menajeri Erhan Yüksek, FC St. Pauli ve FC Kaiserslautern takımlarından temsilciler katıldı.

SunExpress Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, 2 yıl boyunca Almanya'da düzenlenen turnuvanın bu yılki ayağının Belek'te yapılacağını ve yarın başlayacağını söyledi. Takımlara başarı dileğinde bulunan Bahtoğlu, turnuvanın ilk maçında FC St. Pauli ve FC Kaiserslautern, ikinci maçında ise Gaziantepspor ile Augsburg'un karşılaşacağını aktardı.

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halil Altıntop ise Trabzonspor'da çok iyi bir dönem geçirdiğini kaydetti. Türkiye liginin çekişmeli geçtiğini vurgulayan Altıntop, 4 takım kıyasıya mücadele ediyor. Tabii ki kardeşimin takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fc Augsburglu Futbolcu Halil Altıntop ?galatasaray'ın Şampiyon Olmasını İsterim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mehmet TAŞ: Cok tesekkurler halil abi seninde başarılı olmanı allahtan diliyorum ve bütün kalbimle duâ ediyorum kolay gelsin yolun dayımma acik olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement