Otomobille çarpışan cip metrelerce sürüklendi: 4 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobille çarpışan cip metrelerce sürüklendi: 4 yaralı

Otomobille çarpışan cip metrelerce sürüklendi: 4 yaralı Kayseri'de otomobille çarpıştıktan sonra yan yatan cipteki 2 kadını ekipler kurtardı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde otomobilin çarptığı cip yan yattıktan sonra trafik lambası direğine çarparak durabildi.

31.01.2023 11:34  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomobille çarpışan cip metrelerce sürüklendi: 4 yaralı

Kayseri'de otomobille çarpıştıktan sonra yan yatan cipteki 2 kadını ekipler kurtardı

KAYSERİ - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde otomobilin çarptığı cip yan yattıktan sonra trafik lambası direğine çarparak durabildi. Cipte bulunan 4 kişi yaralanırken, araçta sıkışan 2 kadında da ekipler tarafından çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi Dr. Sami İpek Caddesi ile Konaklar Caddesinin kesiştiği yolda meydana gelen kazada, F.S.M.A. yönetimindeki 38 SU 803 yönetimindeki otomobil ile A.D. yönetimindeki 34 BBR 403 cip çarpıştı. Kazada cip yan yatıp trafik lambası direğine çarparak dururken, içerisinde bulunan şoför ile beraber Ş.D., M.D. ve S.D. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yolu trafiğe kapatırken, araç içerisinde sıkışan Ş.D. ve M.D. ekipler tarafından kurtarıldı. İlk müdahaleleri ambulansta yapılan yaralı 4 kişi, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hurdaya dönen araçlarda incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobille çarpışan cip metrelerce sürüklendi: 4 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobille çarpışan cip metrelerce sürüklendi: 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement