Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi

İstanbul Şişli'de çalıştığı hastaneden çıktıktan sonra kaldırımdan yolun karşısına geçmeye çalışan Özbekistanlı kadına motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak başını yere vuran kadın ağır bir şekilde yaralandı. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan sürücü, güvenlik kamerasından tespit edildi.

15.08.2018 09:41  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şişli'de çalıştığı hastaneden çıktıktan sonra kaldırımdan yolun karşısına geçmeye çalışan Özbekistan uyruklu kadına motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır şekilde yaralanan kadının kafatası kırıldı ve ameliyata alındı. Olay yerinden kaçarak uzaklaşan şoförün yakalanması için soruşturma başlatıldı.

MOTOSİKLET 70 KM HIZLA GİDERKEN ÇARPTI

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 13.55 sıralarında Şişli Fulya'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fulya'daki özel bir hastanede çalışan Özbekistan uyruklu Naz Ömer, öğle saatlerinde işyerinden çıkarak evine gitmek istedi. Birkaç metre yürüdükten sonra kaldırıma gelen genç kadın yolun karşısına geçmek içim adım attı. Ancak kadına tam refüje çıkacağı esnada yaklaşık 70 kilometre hızla ilerleyen bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atarak vücudunu ve başını yere vuran kadın ağır yaralandı. Kaza sonrası olayı gören ve duyan çevredeki vatandaşlar koşarak kadının yanına geldi.

Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ ARKASINA BİLE BAKMADAN KAÇTI

Sürücüler de araçlarından inerek kadına müdahale etmeye çalıştı. O esnada yerde acılar içerisinde kıvranan kadına çarpan sürücü, vatandaşların gözü önünde arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçtı. Vatandaşlar durum karşısında şoke olurken, kazanı anı ve vicdansız sürücünün kaçtığı o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kamera görüntülerinde, kadın kaldırımda bir süre bekledikten sonra yola adım atarak yürüyor. O esnada motosiklet kadına çarpıyor. Kadın çarpmanın etkisiyle yere düşüyor. Vatandaşlar koşarak kadının yanına gelirken, motosiklet sürücüsü ise arkasına bakmadan kaçıyor.

Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi

TRAFİK POLİSİ KAÇAN SÜRÜCÜYÜ TESPİT ETTİ

Kaza sonrası ağır yaralanan kadın, çalıştığı hastaneden getirilen sedyeyle acil servise götürüldü. Kafatasının kırıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen kadın hemen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan kadının bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili tutanak tutarak incelemeler yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, motosikletin plakasını belirledi. Kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi

"BU ISSIZ BİR YERDE OLSAYDI, CİNAYETE TEŞEBBÜS DENİRDİ"

Kazayı gören Cüneyt Demiral, "Kadın karşıdan karşıya geçiyordu. Ticari taksi kadına yol verdi ancak yanında seyreden motosikletli yaklaşık 70 kilometre hızla kadına çarptı. Kadın ters dönerek kafasının üzerine düştü. Kafatası kırılmış olabilir, çünkü yerde çok miktarda kan vardı. Hastaneden sedye geldi, müdahale edildi. Motosikletli kaçtı, pozisyonunu aldı direkt devam etti durmadı. Bu ıssız bir yerde olsaydı, cinayete teşebbüs denirdi. Çünkü o kadının yine orada bırakacaktı. Hoş bir şey değil, yaptığı büyük bir terbiyesizliktir" dedi.

Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletiyle Çarptığı Kadının Kafatasını Kırdı! Kaza anı saniye saniye kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • :p: BAZI YAYALARA ÇARPMAMAK ELDE DEĞİL. ÖKÜZ GİBİ BAKIP TOSPAHA GİBİ YÜRÜYORLAR. 8 8 Yanıtla
  • Vys: Dünya genelinde yaya haklıdır tamamı öğrenin 11 3 Yanıtla
  • genc fenerbahceliler: bu kadınlar harbi asalak gibi karsıdan karsıya gecıyorlar 4 6 Yanıtla
  • Empati: Birkere o motor 70 km hızla gitmiyor maksimum 40 ile gidiyor ikincisi orda yaya geçidimi var ? Işık mı var ? O kadın neden babasının yolu gibi sağına soluna bile bakmadan yola atlıyor ? Yani demem o ki hırsızın hiç suçu yok mu ? Tamam motorcu çekip gittiyse haksız ama öyle kanunlarımız var ki burda kadın suçlu olmasına rağmen sırf yaya diye araç kullananı değil yayayı mağdur görüyor hukuk ? Adam soldan motosikletle gidiyor sağ ön şeridindeki arabanın önünü nereden görebilir ? 7 2 Yanıtla
  • Ads: Şöförün hatası yok,bayan arabanın arkasında motoru görmedigi için kaza meydana geliyor, ama kaçması suç... 7 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: şimdi derki korktum da kaçtım bu şerfsz...öldürmeye teşebüsten yargıla ver cezayı bak gör ne olur ama ülkemiz de insan önemsiz .. 6 1 Yanıtla hakan: körmüsün sen gardaş elinde telefonla oynuyor bide akan trafikte arabaların arasından geçiyar on metre ilerisinde trafik lambası var bekleseydi telefonuyla oynayıp karşıya geçeceğine ... ki dua etsin motor çarptı araba çarpsa ölmüştü 3 1
  • selin: resimde net! kadın bakmıyor bile 4 2 Yanıtla
  • cscs: motorcu kaçmakla hata etti motorcuyla ilgilenceklerde kadın da yola düzgün bakmadan geçiyor ve geçse bile yaptığı çok tehlikeli, yolun ortasından geççeksen yaya geçişleri ve trafik lambaları ne için kuruluyor ? ders olsun bu hepimize, yaya geçidini kullanın. 3 1 Yanıtla
  • Ss: Kacmasini hakli cikarmaz bunlar. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.


Advertisement