Fedon ve Tuğba Ekinci Uludağ'da Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Fedon ve Tuğba Ekinci Uludağ'da Coşturdu

Fedon ve Tuğba Ekinci Uludağ\'da Coşturdu

Yeni yılda, yine yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Uludağ'da saat 24.00 ile birlikte yeni yıl kutlamaları başladı.2012'ye aileleri ve arkadaşları ile birlikte giren yerli ve yabancı turistler sanatçıların bir birinden güzel parçaları ile eğlendi.

01.01.2012 03:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"ruslar ULUDAĞ'DA KAR ÜZERİNDE ÖPÜŞEREK YENİ YILA GİRDİ" HABERİNE EK

Yeni yılda, yine yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan Uludağ'da saat 24.00 ile birlikte yeni yıl kutlamaları başladı. 2012'ye aileleri ve arkadaşları ile birlikte giren yerli ve yabancı turistler sanatçıların bir birinden güzel parçaları ile eğlendi. Ağaoğlu Otel'de sahne alan ünlü şarkıçı Fedon'un 'Bütün Dünya Buna İnansa' parçası ile yeni yıla giren turistler, Yunanca parçalarla sirtaki yapmanın da tadını çıkarttı.

Kervansaray Otel'de sahne alan Tuğba Ekinci ise uzun siyah dantel elbisenin altına giydiği mayo ile dikkat çekerken, yeni yıla kendisini izlemeye gelen babasını sahneye davet ederek girdi. Ekinci, 'O Şimdi Asker' şarkısı ile herkesi coşturdu.

Banu Zorlu, Burcu Güneş gibi ünlü sarkıçılarında sahne aldığı Uludağ'da günü birlikçiler arabaları ile gelerek yeni yılı kutladı. Arabalarında açtıkları müzikleri dinleyen günübirlikçiler, mutlu bir yıl dileyerek 'Biz de böyle alternatif kutlama yapıyoruz' dediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fedon ve Tuğba Ekinci Uludağ'da Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement