Feke'deki orman yangını kontrol altına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Feke'deki orman yangını kontrol altına alındı

Feke\'deki orman yangını kontrol altına alındı

Adana'nın Feke ilçesi Bahçecik mevkiinde kızılçam ormanında çıkan yangın kontrol altına alındı.

05.10.2020 19:06  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Feke ilçesi Bahçecik mevkiinde kızılçam ormanında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında 2 hektarlık alan zarar gördü.

Edinilen bilgilere göre, Feke ilçesi Bahçecik mevkiinde sabah saat 11.00 sularında kızılçam ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın, orman ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı. Adana Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 20 arazöz ve 2 dozer ile yaklaşık 100 orman yangın söndürme işçisine söndürme çalışmalarında köylüler de destek verdi. Yangında 2 hektarlık alan zarar gördü. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Feke'deki orman yangını kontrol altına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gebze'deki servis kazası davasında sanığın avukatı tahliye talep etti
    17:29 Gebze'deki servis kazası davasında sanığın avukatı tahliye talep etti

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen servis kazasında hayatını kaybeden 5 kişiyle ilgili olarak tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanık şoförün avukatı, müvekkilinin sağlık sorunları yaşadığını ve tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurularak ev hapsi veya tahliyesini talep etti.

  • Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı
    17:28 Bakırköy'de Futbol Sahasına Yapılan Tesis Tartışmalara Yol Açtı

    Bakırköy Zuhuratbaba'da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi. İnşaat çalışmasını engellemek için iş makinesinin önüne yatan mahalle sakinleri gözaltına alındı.

  • Kars'ta Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    17:27 Kars'ta Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Kars'ta Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için alınacak tedbirler ve kurumlar arası koordinasyon konuları görüşüldü.

  • Alanya'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ele geçirildi
    17:25 Alanya'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ele geçirildi

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan araçta yapılan aramada 142 gram metamfetamin, 3 uyuşturucu hap, 1 tabanca ve uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Araçta bulunan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama
    17:25 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

    Afyonkarahisar'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda 20 uyuşturucu hap, bir miktar uyuşturucu, 2 hassas terazi ve 9 bin 570 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılardan birine 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan adli işlem uygulanırken, diğer iki zanlı tutuklandı.

  • Reyhanlı'da 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı
    17:21 Reyhanlı'da 18 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Zanlısı Yakalandı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, 18 yıl önce bir kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayetin zanlısının İ.Y. olduğunu tespit etti ve zanlı, Kırıkhan ilçesindeki konteynerde yakalandı. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Arnavutköy'de 15 aylık oğlunu döverek öldüren baba müebbet hapis cezasına çarptırıldı
    17:18 Arnavutköy'de 15 aylık oğlunu döverek öldüren baba müebbet hapis cezasına çarptırıldı

    Arnavutköy'de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan'ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen baba, 20 yıl sonra hakkında açılan dava sonucunda müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın savunması ve müşteki avukatının talepleri de duruşmada yer aldı.

  • Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi
    17:17 Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi

    Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, T.T. idaresindeki otomobil ile V.T.'nin kullandığı pikap çarpıştı. Kazada sürücü V.T. ile yolculardan H.A. ve A.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

  • Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, esnaf ziyaretinde tartıştığı emekli esnafa saldırdı
    17:16 Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, esnaf ziyaretinde tartıştığı emekli esnafa saldırdı

    Serik Belediye Başkanı ve BBP Başkan Adayı Enver Aputkan, Memduh Bey Caddesi'nde esnaf ziyareti yaparken emekli esnaf Muhammet Büyükkaya ile tartıştı. Tartışma sırasında Aputkan, Büyükkaya'nın yüzüne yumruk atarak saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı
    17:15 Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, M.C.Ö. ve O.C.K. isimli şahıslardan 3 bin 920 adet sentetik ecza ve 2 poşet halinde toplam 209 gram skunk ele geçirdi. Gözaltına alınan M.C.Ö. ve O.C.K. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Polisteki sorguları tamamlanan 2 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcıya ifade veren O.K.C. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen M.C.Ö. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Karabük'te Uyuşturucu İle Yakalanan Şüpheli Tutuklandı
    17:14 Karabük'te Uyuşturucu İle Yakalanan Şüpheli Tutuklandı

    Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, uyuşturucu ticaretini önlemek amacıyla saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, şüphe üzerine durdurulan O.A.'nın üst aramasında 43,37 gram esrar ele geçirildi. Şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
    17:09 Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet savrularak kaldırımda yürüyen bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve yaralanan anne ile çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement