Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye'de - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye'de

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye\'de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye ilçesini ziyaret etti.

07.01.2021 15:44  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye ilçesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, yeni göreve başlayan Kaymakam Mehmet Ali Semiz, Belediye Başkanı Vural Coşkun ve AK Parti İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir ile esnafı ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç'ın Felahiye programına yatırımcı daire başkanlarının yanı sıra Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de katıldı.

Felahiye Belediyesinde planlama toplantısı gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, "Allah'a şükür mazerete sığınmadan imkanlarımızı en verimli şekilde hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalıştık. Merkezimizde de, ilçelerimizde de hiçbirisini birbirinden ayırmadan istekleri doğrultusunda hareket ettik. Şimdi de 2020'yi bir gözden geçirip, 2021'de de yapılacak işlerle ilgili istişare edelim bağlamında ziyarette bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Emrah Karayel ise, Büyükkılıç'ın "belediyeciliğin doktoru" olduğunu belirterek, "Hep birlikte 2020'de ne yapıldı, 2021'de ne yapılacak toplantısını yapıyoruz. Salgın hastalığa rağmen hız kesmeden Büyükşehir Belediyemiz çalışmaya devam ediyor. Biz de Göğdere yolu başta olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü ve bakanlıklarımız marifetiyle yapılması gereken işleri yakından takip ediyoruz. İnşallah insanlarımızın talebi olan, ihtiyaç olan bütün hizmetlerin yapılması için çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Felahiye Belediye Başkanı Coşkun da Büyükşehir Belediyesinin desteğini her zaman hissettiklerini belirtti.

Belediye ziyaretinin ardından Başkan Büyükkılıç, Kaymakam Mehmet Ali Semiz'i makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Felahiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement