Felaket Tellalı Onur Akay'ın askerde verdiği pozlar şoke etti! - Son Dakika
Güncel

Felaket Tellalı Onur Akay'ın askerde verdiği pozlar şoke etti!

Felaket Tellalı Onur Akay\'ın askerde verdiği pozlar şoke etti!

Diva Bülent Ersoy'un özel fotoğraflarını yayınlayan şarkıcı Onur Akay'a, sosyal medyada savaş açan Bülent Ersoy fanları, Akay'ın şaşırtan askerlik fotoğraflarını ortaya çıkardı.

09.08.2017 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin dünyasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın, askerde verdiği pozlar şoke etti. Facebook'da Bülent Ersoy fanları tarafından paylaşılan Akay'ın askerlik fotoğrafları, sosyal medyayı salladı.

DİVA'NIN HAYRANLARI SAVAŞ AÇTI

Geçtiğimiz sene Bülent Ersoy'un gençlik dönemine ait hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını, Facebook adresinden paylaşan ünlü şarkıcı Onur Akay'a, Diva tarafından 50 bin TL'lik tazminat davası açılmıştı. Akay'a, şimdi de sosyal medyada Diva'nın hayranları savaş açtı.

"KORK BİZDEN"

Bülent Ersoy hayranları, Onur Akay'ın askerlik fotoğraflarını paylaşırken şu notu düştü:
"Silahı mikrofon sanan Felaket Tellalı Onur Akay, askerde verdiği pozları unutmuş olmalı ki, Bülent Ersoy'un fotoğraflarını paylaşıyor. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı'nda askerliğini yapan Felaket Tellalı'nın bu pozlarını Google'layın gülün. Kork bizden Onur Akay! Elimizde senin bile unuttuğun fotoğrafların var ve çok yakında Facebook'a çerçeve yaptıracağız."

Akay, geçtiğimiz günlerde ise bir canlı yayında, "Ben Bülent Ersoy'u çok severim. Sevmesem elimdeki sakallı fotoğraflarını yayardım." diyerek büyük bir pot kırmıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Felaket Tellalı Onur Akay'ın askerde verdiği pozlar şoke etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement