Felipe Melo ve Taffarel, Galatasaray'a transfer yapıyor! - Son Dakika
Spor

Felipe Melo ve Taffarel, Galatasaray'a transfer yapıyor!

Felipe Melo ve Taffarel, Galatasaray\'a transfer yapıyor!

Yaz transfer döneminde gelecek vadeden yıldız adaylarına yönelme kararı alan sarı-kırmızılılarda, sürpriz bir isim gündeme geldi.

07.05.2020 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz transfer döneminde gelecek vadeden yıldız adaylarına yönelme kararı alan sarı-kırmızılılarda, sürpriz bir isim gündeme geldi.

Galatasaray'ın efsane isimleri Claudio Taffarel ve Felipe Melo bu transferde devreye girerken, yönetim Mario Jardel'den de fikir aldı.

Scout ekibine güvenen ve birçok oyuncuyu bu şekilde transfer eden Galatasaray, rotayı Brezilya'ya çevirdi. Vasco da Gama'da forma giyen 2002 doğumlu Talles Magno'ya kanca atıldı. 26 Haziran'da 18 yaşına girecek 1.86 boyundaki solak santrfor yetenekleriyle heyecan yaratıyor.

Brezilya U17 takımında da 6 maça çıkıp 3 gol atan Magno'nun piyasa değeri 4.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Kanatlarda da görev yapabilen Magno, çıktığı 17 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı.

TAFFAREL VE MELO DEVREDE! JARDEL'E DE SORULDU

Galatasaray'ın Talles Magno transferi için eski yıldızları Claudio Taffarel ve Felipe Melo'yu da devreye sokacak. Efsane golcü Mario Jardel'e de futbolcunun durumunu soran teknik heyet olumlu rapor aldığı için şartları zorlayacak. Cimbom üç yıldızıyla devreye girerek oyuncuyu kulüpten koparmaya çalışacak. (Fotomaç)

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Felipe Melo ve Taffarel, Galatasaray'a transfer yapıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement