Fen İşleri Ekiplerinden Yoğun Çamlıca Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Fen İşleri Ekiplerinden Yoğun Çamlıca Mesaisi

Fen İşleri Ekiplerinden Yoğun Çamlıca Mesaisi

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çamlıca Mahallesi’nde yoğun mesai ile çalışıyor.

14.07.2017 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çamlıca Mahallesi'nde yoğun mesai ile çalışıyor.

Ekipler yeni yol açımının yanı sıra sokaklarda da asfalt yenileme ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. Yaz mevsimi boyunca görev alanı dahilinde yoğun bir çalışma sezonu geçiren Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Çamlıca Mahallesi'nde yeni yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Orgeneral Kıvrıkoğlu Caddesi ile Aktepe Caddesi arasında gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarında, zemin düzleme işlemleri sona ermek üzere. Ekipler bu noktada yürüttüğü çalışmalarını hummalı bir biçimde devam ettirirken, açılacak yeni yol ile birlikte mahalle sakinlerinin daha sorunsuz bir ulaşıma kavuşması hedefleniyor.

Öte yandan ekipler, Çamlıca Mahallesi'nde diğer sokaklarda da asfalt yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Yol bakım ve asfalt yenileme çalışmaları kapsamında son olarak Gök Sokak'ta deforme olmuş asfalt kazılarak, yenileme çalışmalarına geçildi.

Yetkililer, vatandaşların sorunsuz ulaşım hakkı için Fen İşleri Müdürlüğü olarak çalışmalara aralıksız devam edileceğini bildirdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fen İşleri Ekiplerinden Yoğun Çamlıca Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement