Fener Alayı Yürüyüşü Ve Havai Fişek Gösterisi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Fener Alayı Yürüyüşü Ve Havai Fişek Gösterisi Yapıldı

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 97'nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi ve havai fişek gösterisi yapıldı.

08.01.2019 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tren garı önünde ellerinde fener ve Türk bayrakları ile toplanan protokol üyeleri, Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü üyeleri ve çok sayıda vatandaş Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde İstasyon Caddesi tren garı önünden Devlet Bahçeli Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan genç izciler ellerinde fener ile 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene' , 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' gibi sloganlar atarak yürüyüşe destek verdiler.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara fener alayı yürüyüşü ve havai fişek gösterisi sonunda yaptığı konuşmada; "Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bir ve beraber olduğumuz sürece hiç kimse bu ülkeye yan gözle bile bakamayacaktır. Kurtuluş savaşında şahadet şerbetini içen Osmaniyemizden ve tüm ülkemizden bütün şehitlerimizi başta gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Osmaniyemizin düşman işgalinden kurutuluşunun 97.yıl dönümü etkinlikleri kapsamı içerisinde düzenlemiş olduğumuz fener alayı yürüyüşüne katkı ve katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum." Dedi.

Yürüyüşe Osmaniye Vali Yardımcısı Metin Esen, Belediye Başkanı Kadir Kara, Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, MHP İl Başkanı Ahmet Melih Loş ve yönetimi, MHP Merkez İlçe yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fener Alayı Yürüyüşü Ve Havai Fişek Gösterisi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement