Fener Alayında Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Fener Alayında Sürpriz Evlilik Teklifi

Fener Alayında Sürpriz Evlilik Teklifi

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Cumhuriyet'in 92'nci yılı nedeniyle fener alayı düzenlendi.

30.10.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Cumhuriyet'in 92'nci yılı nedeniyle fener alayı düzenlendi. Ellerinde meşalelerle yürüyen kalabalık, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attı. Yürüşün sonunda Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğrencisi Soner Acar, aynı üniversitenin Lojistik bölümünde eğitim gören kız arkadaşı Tuğçe Uyar'a sürpriz evlenme teklifi yapıp, yanında getirdiği tek taş pırlanta yüzüğü parmağına taktı.

Ödemiş'te gündüz stadyumdaki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam ise meşaleler eşliğinde yapılan 'Cumhuriyet Yürüyüşü' ile devam etti. Salı Pazarı'nda toplanan yaklaşık 500 kişi ellerindeki Türk bayraklarıyla Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk heykeline kadar yürüdü. Yol boyunca "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı atan kalabalık, son zamanlarda artan terör olaylarını da protesto etti.

Renkli görüntülerin yaşandığı yürüyüşte Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Bölümü Öğrencisi Soner Acar (24), aynı üniversitenin Lojistik bölümünde eğitim gören kız arkadaşı Tuğçe Uyar'a (23) sürpriz evlilik teklifinde bulundu. 'Benimle aynı evin faturasına ohaa der misin?', 'İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız' yazılı dövizler taşıyan arakadaşları ve yürüyüşe katılan kalabalığın arasında yaptığı evlenme teklifine "Evet" yanıtını alan Acar, cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktı. Kalabalık, iki genci uzun süre alkışladı.

Aynı zamanda kız arkadaşının doğum günü olduğunu da belirten Acar, "Ona sürpriz yapmak için evlilik teklifinde bulundum. Çok sevinçliyiz böyle bir günde sevgilimin parmağına yüzük takma mutluluğunu yaşıyorum. Cumhuriyet Yürüyüşü bizim için milat olacak. Çok sevinçliyim" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fener Alayında Sürpriz Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement