Fenerbahçe'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar

Ekonomik anlamda zor günler geçiren sarı-lacivertli takımda, Fener Ol kampanyası başladı. Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe tarihinin en karanlık günlerinden birinde, aydınlık geleceğimize giden hareketi başlatıyoruz." denildi.

04.04.2019 19:28  Güncelleme: 20:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması sonrasında ciddi sıkıntılar yaşayan ve gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmama riski ile karşı karşıya olan Fenerbahçe'nin maddi kaynak yaratmak için hazırladığı Fener Ol kampanyası başladı.

Fenerbahçe'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar

HEDEF 1 MİLYAR LİRA

Fenerbahçe'de kampanya için 1 yıl süre alındı. 31 Mayıs'a kadar 500 milyon TL, bir yıl içinde de 1 milyar TL toplanması hedefleniyor. Projeye ilk aşamada 37 ilde binlerce gönüllü sahada destek verecek. En düşük bağış bedeli 1 TL olarak belirlendi. Kampanya için 1 milyar TL ve 1 yıl süre için izin alındı. Hem gerçek kişiler hem de kurumlar kampanyaya "bağış", "sponsorluk" ve "reklam" şeklinde katılabilecek.

ALİ KOÇ NE DEMİŞTİ?

FenerbahçeBaşkanı Ali Koç FFP nedeniyle gelir elde etmek için kampanya başlatacaklarını belirterek, "31 Mayıs'a kadar 60-65 milyon euro gelir yaratamadığımız takdirde FFP konusunda Avrupa'ya gitme sıkıntısıyla karşı karşıyayız. Bu ne demek? Avrupa Kupasına, Şampiyonlar Ligine katılamamak söz konusu." demişti.

Fenerbahçe, Fener Ol kampanyasına destek yöntemlerini açıkladı

Fenerbahçe'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar

"FENERBAHÇE'NİN VARLIĞINA KASTETTİLER"

FB TV'de konuşan Ali Koç şu ifadeleri kulandı: "En zor günlerimizde kenetlenme, mücadele ne demek gösteren, geri dönüşlerin simgesi olan Fenerbahçe olarak, bugün 4 Nisan'da omuz omuza yeni bir mücadeleye daha başlıyoruz. Bundan 1462 gün önce, 4 Nisan 2015 tarihinde 40 can taşıyan Fenerbahçe otobüsü kurşunlandı. Fenerbahçe'nin varlığına kastettiler. Bundan sonra her 4 Nisan'da bugün yaptığımız gibi eylemlere devam edeceğiz.

Fenerbahçe'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar

"BANA DESTEK ÇIKAN TEK İSİM SAFFET SANCAKLI"

Yola çıktığım ilk günden beri Türk futbolunun mali açıdan çöküş içinde olduğunu, mevcut yapısal sorunlarla devam edemeyeceğimizi mütemadiyen gündeme getirdim. Bu konuda bana destek çıkan tek isim Saffet Sancaklı'ydı. Göreve geldiğimizde acil sıcak para ihtiyacımız vardı. Bunu; sermaye artırımı, yönetimimizin bulduğu krediler ve sponsorluk anlaşmalarımızla 10 ayda 140 milyon dolara yakın kaynak sağlayarak bu ihtiyaçları karşıladık.

"ELLERİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAMIZ GEREKİYOR"

Nisan ayı itibariyle Fener Ol kampanyası olmadan önümüzü göremiyoruz. En az 3 defa Şampiyonlar Ligi'ne katılmalıyız. Bu sezon zarardaki 60 milyon euro farkı kapatamazsak Avrupa kupalarına katılamayacağız. Vefakar Fenerbahçeliler! Bu nedenlerden ötürü 'Vefanın en büyüğünü hak eden Fenerbahçe'dir' demek için bugün, Fenerbahçe için bir zorunluluk hale gelmiştir. Yediden yetmişe hepimizin ellerimizi taşın altına koymamız gerekiyor.

"MENAJERLERE 700 BİN EURO ÖDEDİK"

Telefonla ya da nakit bağış sistemimiz yoktur. Geçtiğimiz hafta bir kongre üyemizi dolandırmışlar iyi ki de dolandırmışlar onun sayesinde bir şebekeyi çökerttik. Beni hedef gösterenler var. Vizyonsuzlukla suçlayanlar var. Biz menajerlik ücreti için 700 bin euro ödedik. Bu yönetime yaptığınız her saldırı, Fenerbahçe'ye yapılmış bir saldırıdır. Gelin hep birlikte Fenerbahçeli olmayı dosta düşmana gösterelim. Yaşa Fenerbahçe."

Fenerbahçe\'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Fener Ol Kampanyası Başladı! İşte Detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Osmanlı: Hangi enayi verir futbolcular bizden zengin onlar bize versin para 8 5 Yanıtla
  • Oğuzhan: Biz verelim hem siz parayı yiyin bide maçlarda top oynamayın sinir olalım ne güzel. Yeter bu kadar enayilik!!!fenerbahçeliyim) 8 2 Yanıtla
  • taaa: adnan polat zamanında bunu yapan gs ye dilenciler diye alay eden fenerlerine kapak olsun 6 4 Yanıtla
  • Memleketim: Bu kampanyayi maddi ve manevi anlamda destekleyen kerizdir. Türk halki aptalmi ki para versin. Katilma avrupaya cokmu önemli. Bu güne kadar katildinizda ne getirisi oldu memleketime?. 4 5 Yanıtla
  • GS Lİ: BU KADAR PARA GERÇEKTEN KAZANILDIYSA NE DEĞİŞECEK FENERDE ANLAMADIM.ALİ KOÇ BU KAZANILAN PARALARI KOÇ GRUBUNA AKTARACAK.YALAKALARINA YEDİRECEK.BENCE BU BAŞKANINIZI BİR AN ÖNCE GÖNDERİN FENERİN GELECEĞİ İÇİN.FENERBAHÇE TARAFTARINA SESLENİYORUM..BAŞKANINIZI BİR AN ÖNCE GÖNDERİN BAKIN GÖRECEKSİNİZ FENER DAHA DA İYİ OLACAK. 6 3 Yanıtla
  • Xxxx: Vizyona bak bumuydun yeni fenev ali efendi 4 4 Yanıtla
  • ?: Siz oyuncularla senelik 3 milyon euro sozlesme yapin sonra vatandas dan 3 kurus isteyin siz iki yan pas geri pas yapiyorsunuz vatandas 1 ay alin teri ile kazaniyor cani cikiyor aldigmiz parada oyle sizin gibi degil bilsigim asgari ucret. 5 2 Yanıtla
  • Aziz eski başgan: Ali yayvum yavın cuma iyi toplavsın 4 3 Yanıtla
  • Tr80: Koyu geseli olarak feneve fenev olacağım. 2 5 Yanıtla
  • Fuzuli harcamayın: Halk size her türlü desteği veriyor keza devlette veriyor vergiler noktasın da ama siz iş bilmez adamları getirir gereksiz futbolcular alırsanız bunun altından Karun da olsan kalkamazsın. Kendini aciz duruma düşürmeyin. Hele hele milleti enayi yerine koymayın yazık..! 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement