Fenerbahçe, 18 Yaşındaki Jhonny Lucas'ın Transferini Bitiriyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, 18 Yaşındaki Jhonny Lucas'ın Transferini Bitiriyor

Fenerbahçe, dünyaca ünlü futbolcu Neymar'ın yakın arkadaşlarından 18 yaşındaki Jhonny Lucas'ın transferi için görüşmelere başladı.

10.01.2019 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ali Koç ile birlikte gençleşme operasyonuna başlayan ve takımın yaş ortalamasını düşürmek adına hamleler yapan Fenerbahçe, Türkiye'den genç isimleri kadrosuna kattıktan sonra bu sefer de yurt dışında parlayan oyunculara gözünü çevirdi.

Sarı-lacivertli yönetim, scout ekibinin çalışmaları ve Ersun Yanal'ın ekibinin de değerlendirmeleri sonucunda Brezilya ekiplerinden Parana'da forma giyen 18 yaşındaki Jhonny Lucas için temasa geçme kararı aldı. Oyuncunun menajeriyle ilk teması gerçekleştiren Fenerbahçe, kulübü ile de kısa süre içinde temasa geçmek üzere planlarını yaptı.

OYUNCUYA AVRUPA'DAN TALİPLER VAR

Parana'da orta sahada görev alan ve Brezilya futbolunun gelecek vadeden oyuncularından biri olarak gösterilen genç oyuncuyu Avrupa'da Juventus başta olmak üzere birçok takım da takip ediyor. Brezilya'dan Vasco da Gama takımının da bonservisini ya da bir kısmını almak için girişimlerde bulunduğu oyuncu, Avrupa'ya transfer olmaya daha sıcak bakıyor.

Fenerbahçe, 18 Yaşındaki Jhonny Lucas'ın Transferini Bitiriyor

ORTA SAHADA İKİ YÖNLÜ BİR OYUNCU

Parana'da görev almaya başladığında defansif bir pozisyonda değerlendirilen oyuncu, maçlar ilerledikçe hocasından daha serbest bir rol kapmayı başardı. Oyunun iki yönünde de takımının önemli isimlerinden biri olan 18 yaşındaki 1,70'lık sağ ayaklı futbolcu, 22 karşılaşmada görev aldı ve 2 de gol attı.

Brezilya U20 takımının formasını da hazırlık maçlarında 4 kez giyen Lucas, henüz resmi maçlarda milli olamadı.

(Sporx)

Fenerbahçe, 18 Yaşındaki Jhonny Lucas\'ın Transferini Bitiriyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, 18 Yaşındaki Jhonny Lucas'ın Transferini Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cengiz : Özelllikleri iyi ise alınsın sağ kanat sol kanat forvet orta saha oyuncuları şimdiden alınsın özellikle gençler takım arayacaklarına A takımla oynayacak A takımı daha diri tutacak bir B takımı olali ki yedek kalan küsmesin aklı hala A takımda olsun B takım da kendini tekrar ispat layıp formayı tekrar giysin rekabet ortamı şart silimani örneği bir ilk yarı hem kendine hem takıma zarar verdi B takım da bir forvet Olsay dı silimani B takımda olur du yazacak çok şey var da anlayana sivri saz 4 0 Yanıtla
  • İş olsun: Gençleştirme operasyonu olduğu içinmi barış ı 1.5 yıllığına kiraya verdiler 2 0 Yanıtla TUNÇ06: BİZİMKİLER ÇALIŞMIYOR HEMEN ŞIMARIYORLAR BAŞLIYOR ..YABANCILAR ÖYLE DEĞİL KESİNLİKLE..HER GENÇ TAKIM DA OYNAMAZ HAK EDEN OYNAR.KASINTILIK HAVA ATMA GECE HAYATI HEP BİZİMKİLERDE.. 1 1

Advertisement