Fenerbahçe: 2-1 - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe: 2-1

Fenerbahçe: 2-1

STAT: EryamanHAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Serkan OkMKE ANKARAGÜCÜ: Friedrich - Kitsiou, Alihan Kubalas, Kulusic, Pinto, Michalak (Dk.87 Pazdan), Faty, Sedat Ağçay (Dk.61 Atila Turan), Lukasik, Lobjanıdze (Dk.73 İlhan Parlak), Rodriues FENERBAHÇE: Altay - Isla (Dk.

15.02.2020 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

STAT: Eryaman

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Serkan OkMKE ANKARAGÜCÜ: Friedrich - Kitsiou, Alihan Kubalas, Kulusic, Pinto, Michalak (Dk.87 Pazdan), Faty, Sedat Ağçay (Dk.61 Atila Turan), Lukasik, Lobjanıdze (Dk.73 İlhan Parlak), Rodriues FENERBAHÇE: Altay - Isla (Dk.74 Mevlüt Erdinç), Serdar Aziz, Jailson, Nabil Dirar, Deniz Türüç, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci (Dk.46 Emre Belözoğlu) (Dk. 66 Ferdi Kadıoğlu), Max Kruse, Vedat MuriçGOLLER: Dk.13 Lobjanidze, Dk.75 Rodrigues (Ankaragücü) - Dk.90+6 Serdar Aziz (Fenerbahçe)SARI KARTLAR: İlhan Parlak (Ankaragücü) - Isla, Gustavo (Fenerbahçe)Süper Lig'in 22'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Başkent ekibi Lobjanidze ve Rodrigues'in golleriyle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin tek golünü ise 90+6'da Serdar Aziz kaydetti.4'üncü dakikada Jailson'un ortasında ceza sahası köşesinde topla buluşan Kruse'nin çaprazdan çektiği şutta top kaleci Friedrich'ten döndü.11'inci dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahasına giren Lobjanidze'nin yaptığı ortada Rodrigues'in kafa vuruşu kaleci Altay'ın sağından auta gitti.13'üncü dakikada Sedat'ın pasıyla buluşan Michalak, kaleci Altay'ın üzerinden topu aşırdı, tekrar kafayla topu boş kaleye gönderdi. Savunmada Jailson'un müdahalesinden önce Lobjanidze topu boş kaleye gönderdi:  1-0.18'inci dakikada Dirar'ın pasıyla topla buluşan Ozan'ın ceza sahasına girerken çektiği şutta kaleci Friedrich son anda müdahale etti. Boşta kalan topu Vedat Muriç'ten önce savunmada Alihan Kubalas uzaklaştırdı.24'üncü dakikada Lobjanidze'nin ara pasıyla kaleci Altay ile karşı karşıya kalan Michalak topu boş kale yerine kaleci Altay'ın üzerine vurdu.35'inci dakikada Luis Gustavo'nun yaklaşık 35 metreden çektiği şutu kaleci Friedrich iki hamlede önledi.Karşılaşmanın ilk devresi 1-0 Ankaragücü'nün üstünlüğü ile sonuçlandı.51'inci dakikada Nabil Dirar'ın sağ kanattan ortasında savunmada Ante Kulusic topu kendi ağlarına gönderi. VAR'dan gelen ofsayt uyarısı ile ağlara giden top gol değeri kazanmadı.72'nci dakikada Deniz Türüç'ün kullandığı korner vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Luiz Gustavo'nun vuruşu üstten auta gitti.75'inci dakikada son kanattan Michalak topu ortaya çevirdi ceza sahasına girerken topla buluşan Rodrigues'in etkili vuruşu ağlarla buluştu: 2-0.90+6'da Max Kruse'nin ortasında arka direkte topla buluşan Serdar Aziz düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1.Karşılaşma Ankaragücü'nün 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

GUSTAVO GALATASARAY MAÇINDA YOK

Öte yandan Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, karşılaşmanın 85'inci dakikasında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Gustavo, sarı-lacivertlilerinin gelecek hafta oynanacak olan zorlu Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.


- Gustavo
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi
    23:09 Samsung Galaxy Z Flip 6 Geekbench testinde görüntülendi

    Samsung, bu yıl Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6'yı piyasaya sürecek. Galaxy Z Flip 6'nın Geekbench raporuna göre cihazın 8 GB RAM, Android 14 işletim sistemi ve Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye sahip olacağı görülüyor. Galaxy Z Flip 6'nın temmuz veya ağustos ayında duyurulması ve satışa sunulması bekleniyor.

  • Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor
    23:09 Ucuz Tesla Model Y ve Togg'un Yeni Modelleri Dikkat Çekiyor

    Elektrikli araç piyasasında hem Tesla hem de Türkiye'nin yerli markası Togg'un modelleri, fiyatlandırma stratejileri ile dikkat çekiyor. Her iki markanın da farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap edebilecek çeşitlilikte elektrikli araçlar sunduğu görülüyor.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.


Advertisement