Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş ile birlikte 1 stoper ve 1 kanat forvetin peşinde - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş ile birlikte 1 stoper ve 1 kanat forvetin peşinde

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu, ayrılması gündemde olan Vedat Muriqi'in takımda kalması durumunda Kosovalı golcüye alternatif olarak Galatasaray'ın eski yıldızı Sinan Gümüş için devreye girecek. Sarı lacivertliler, golcü transferinin yanında 1 kanat forvet ve 1 stoper almayı da hedefliyor.

10.08.2020 14:12  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürecek. Yeni sezon için transferde hızlı bir giriş yapan sarı lacivertliler, 3 flaş ismi daha renklerine bağlayacak. Golcü transferinde Vedat Muriqi'e endeksli gözüken Fenerbahçe, bu oyuncunun satılması durumunda daha etkili bir santrforu devreye sokacak.

Kosovalı golcü için istenilen rakam alınamaz ve Kosovalı golcü takımda kalırsa alternatif olarak Galatasaray'ın eski yıldızı Sinan Gümüş takviyesi yapılacak.

GÜNÜN HER ANI TRANSFER GÖRÜŞMESİNDE

Öte yandan yeni sezonda sportif direktörlük koltuğuna oturması beklenen Emre Belözoğlu, günün her anı transfer görüşmeleri yaparken, golcünün yanı sıra 2 ismin daha peşinde olduğu öğrenildi. Bu transferlerin birinin kanat forvet birinin ise stoper olduğu belirtildi.

5 GOL ATTI

Bu sezon Genoa'dan kiralık olarak Fraport TAV Antalyaspor'da oynayan Sinan Gümüş, kırmızı beyaz formayla 13 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş ile birlikte 1 stoper ve 1 kanat forvetin peşinde
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş ile birlikte 1 stoper ve 1 kanat forvetin peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • kırıcı: futbolun kara yüzleri bunlar emre volkan 5 11 Yanıtla
  • Lkmn: Ya bu emre nin ne katkısı oldu bu fener bahçeye iç ten içe zarar veriyor uzaklaştırır gitsin 5 8 Yanıtla
  • ali: sinan gümüş feberbahcede oynayacak oyuncu değil, bu zamana kadar neyi başarmış da fenerbahceye transfer olacak 2 1 Yanıtla
  • takometre: iyi len 1 0 Yanıtla

Advertisement