Fenerbahçe, Alex De Souza'dan Sonraki 10 Numaralardan Verim Alamadı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Alex De Souza'dan Sonraki 10 Numaralardan Verim Alamadı

Fenerbahçe, Alex de Souza'dan sonra transfer edilen 10 numara pozisyonundaki futbolculardan beklediği verimi alamadı.

21.08.2018 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, eski Brezilyalı efsane oyuncusu Alex de Souza'nın ardından 10 numara pozisyonunda istikrarı yakalayamıyor.

Sarı-lacivertlilerde geçen sezon başında transfer edilen Giuliano Victor de Paulo'nın takımdan ayrılışının ardından akıllara yeniden 10 numara pozisyonu eksiği geldi.

Fenerbahçe tarihinin en iyi futbolcuları arasından gösterilen Alex de Souza'nın 2012 yılında takımdan ayrılmasının ardından sarı-lacivertlilere gelen 10 numaralar, Brezilyalı ismi arattı.

10 NUMARA POZİSYONU BİR TÜRLÜ DOLMADI

Alex'in ayrılışının ardından 6 yıl geçmiş olmasına rağmen, sarı-lacivertliler bu bölgeyi beklentileri karşılayacak bir futbolcuyla dolduramadı.

Brezilya Milli Takımı ile 2004 yılında Copa America'yı kazandıktan sonra Fenerbahçe kadrosuna katılan Alex de Souza, sarı-lacivertli formayı 9 sezon giydikten sonra 2012-2013 sezonu başında sözleşmesini sonlandırmıştı.

Fenerbahçe, bahsi geçen sezonu yıldız futbolcunun vatandaşı Cristian Baroni'yi o pozisyonda değerlendirerek geçirirken, teknik direktör Ersun Yanal ile şampiyon olunan 2013-2014 sezonunda ise 10 numara pozisyonuna transfer yapamamıştı.

Fenerbahçe, Alex De Souza\'dan Sonraki 10 Numaralardan Verim Alamadı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Alex De Souza'dan Sonraki 10 Numaralardan Verim Alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Serdar şahin: ALEX gitti. Fener bitti! 12 0 Yanıtla
  • yorumsuz: HALA SOL KANAT SAĞ KANAT STOPER FORVET ARIYOR KARDEŞİM BUNLARA BEDAVA PARA VERMEYİİN ALEJS TİPİNDE BİR 10 NUMARA ALIN BASKA BİŞEY İSTEMİYOR BU TARAFTAR HABERİNİZ OLA AZ KALDI YÖNETİM ŞİSTİFA SESLERİNE MERAK ETMEYİN 2 1 Yanıtla
  • Gökhan: 10 numara takımlarda bir tane olmayacak sağ ve sol tarafta iki oyun kurucu olacak biz hale 1 tane on numara istiyorsak Avrupada başarılı olmamız şans 0 0 Yanıtla
  • Bjk'li : Bjk'ye saydırın. İyi gelir. 0 0 Yanıtla

Advertisement