Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe, 17 yaşındaki İranlı forvet Allahyar Sayyadmanesh'in transferini bitirdi. Genç oyuncunun birkaç gün içinde İstanbul'a geleceği belirtildi.

23.05.2019 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübünde Başkan Ali Koç'un gençleştirme projesi kapsamında genç bir transfer gerçekleşti. Sarı lacivertliler 17 yaşındaki İranlı futbolcu Allahyar Sayyadmanesh ile 4+1 yıllık sözleşme imzalarken, oyuncunun kısa süre içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

UZUN VADELİ YATIRIM OLARAK GÖRÜLÜYOR

Fenerbahçe, Sayyadmanesh'in transferini gelecek sezondan ziyade uzun vadeli bir yatırım olarak gerçekleştirdi. Ali Koç döneminde altyapıya birçok yıldız adayı kazandıran sarı-lacivertliler, Sayyadmanesh'in gelecek sezon olmasa bile bir sonraki sezondan itibaren takıma monte edecek.

Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i Kadrosuna Kattı

18'İNİ DOLDURMASI BEKLENİYOR

Fenerbahçe transferi açıklamak için acele etmezken, resmi imzaları atmak için oyuncunun 18. yaşına girmesini bekleyecek. 29 Haziran'da 18. yaşına girecek yıldız futbolcuyla, FIFA'nın bir takım kuralları nedeniyle bu tarihten sonra profesyonel sözleşme imzalanacak.

BU SEZON 2 GOL, 2 ASİSTLE OYNADI

İran U17 ve U23 takımlarında da forma giyen Allahyar Sayyadmanesh bu sezon takımı Esteghlal ile 17 maça çıktı ve 2 gol 2 asist kaydetti. 1.82 boyundaki genç yıldız adayı forvet bölgesinin yanı sıra sağ ve sol açık olarak da oynayabiliyor.

(Skor)

Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh\'i Kadrosuna Kattı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Allahyar Sayyadmanesh'i Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Behcet antika: Rezil fener isteci fener,utanmiyolarda para toplamaktan,ezikler 6 12 Yanıtla ...: Konuyla ne alakası var.Beyin bu kadar demekki. 1 0 Vayy: Bir zamanlar gs de bileklikle para toplamaya çalışmıştı.demekki onlarda ezik. 0 0
  • Gsli : Bir dönem Galatasarayda ilgilenmişti ama olmamıştı. Umarım iyi oyuncudur. Artık Türk takımlarının parası çöpe gitmesin 10 0 Yanıtla
  • Malik: Çoluk çocuk tan medet umar gale geldiler.bunlar neyin kimin günahını çekiyorlar acaba 4 4 Yanıtla
  • Zatımuhterem: Bu topçu olsa 12 13 yaşında Avrupa'ya giderdi 2 3 Yanıtla
  • 38000: ALLAH YAR dımcımız olsun 5 0 Yanıtla
  • GG: Anca Galatasaray in ilgilendiklerini alın zaten yan çar sizi 1 4 Yanıtla
  • X Kişisi: Allah belanızı versin! Size para verenlerin aklına tüküreyim. Böyle mal bir yönetim olur mu ya! Kuruşumu vermem size andavallar 4 1 Yanıtla
  • BAHADIR : ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN VALLA 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement