Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından - Hikmet Karaman - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından - Hikmet Karaman

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe'ye karşısında kaybetmeyi hak ettiklerini söyledi.

17.02.2018 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe'ye karşısında kaybetmeyi hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, Fenerbahçe'nin karşılarına moralli çıktığını anlatarak, şöyle konuştu:

"Aykut hocayı ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Maçın ilk 5 dakikasında karşı karşıya kaldığımız pozisyon gol olsa direnç gücümüz fazla olurdu. Deplasmanda lider yenen Fenerbahçe, taraftar coşkusuyla oynadı. İkinci gol sanki ofsayt gibi geldi bana. 1-0'dan sonra da pozisyonlara girdik. İkinci yarıda bir gol bulup Fenerbahçe'yi telaşlandırmak istedik ama bugün Welinton ve Sackey'i aradık."

Hakemlerin formsuz olduğuna dikkati çeken Karaman, "Alanyaspor olarak zorlu maçlar oynuyoruz. Ligde takımların ne zaman ne yaptığı belli olmuyor. Dezavantajımız Başakşehir'i yenmiş bir Fenerbahçe vardı. Yüzde yüz gol bulmamız lazımdı. O pozisyona da girdik. İkinci gol net bir ofsayt. Biz mağlubiyeti hak ettik. Hakemlerde zaman zaman faktör oluyor. Hakemlerimiz rahat olursa iyi maç yönetirler. Onları bu formsuzluğa iten bir şeyler var, rahat değil. Fenerbahçe'nin de golünü vermedi. Hakemlerimiz ya güvenmiyorlar kendilerine, ya korkuyorlar. bu sen hakemlerimiz gerçekten seviyenin çok altındalar." ifadelerini kullandı.

Ligde kalmak için 38 puana ihtiyaç duyduklarının altını çizen Karaman, "6 maç kazanmamız lazım. Geçen hafta iyi bir oyun oynadık ama bugün rakip Fenerbahçe'ydi. Vagner Love'lu bir Alanyaspor, Vagner Love'su bir Alanyaspor... 4 oyuncu aldık. Takıma kazandırmaya çalışıyoruz. Belki yeni oyuncularımız 2 hafta sonra iyi olacaklar. Her zaman rakibimiz Fenerbahçe olmayacak." diyerek sözlerini tamamladı.

Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından - Hikmet Karaman
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından - Hikmet Karaman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement