Fenerbahçe, Başakşehir'den 3 İsmin Peşinde! Avcı'nın Evinde Görüşme - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Başakşehir'den 3 İsmin Peşinde! Avcı'nın Evinde Görüşme

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe gelecek sezon için transfer rotasını Başakşehir'e çevirdi. Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşünen sarı lacivertli ekip, Visca ve Emre Belözoğlu için de girişimde bulunacak.

25.04.2019 10:23  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon yaşanan büyük başarısızlığın izlerini yeni sezonda silmek için kolları sıvayan Fenerbahçe'de rota Başakşehir'e çevrilmiş durumda... Sarı-Lacivertliler, ligde son 5 haftaya zirvede giren Başakşehir'in en önemli 3 ismini gözüne kestirdi. Kötü gidişin devam etmesi halinde Ersun Yanal'la yolarını ayırıp teknik adamlık koltuğuna Abdullah Avcı'yı getirmeyi düşünen Fenerbahçe'nin hedefinde Edin Visca ve Emre Belözoğlu'nun da olduğu öğrenildi.

ABDULLAH AVCI'NIN EVİNDE GÖRÜŞME

Fenerbahçe tribünleri Ersun Yanal konusunda ikiye bölünmüş olsa da yönetimin kararı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Özellikle Kadıköy'de oynanacak Trabzonspor karşılaşması tartışmalara yön verecek. Muhtemel bir mağlubiyet hâlinde Yanal'ın ipi çekilecek. Hatta bu yönde kesin adımlar atılmış durumda. Fenerbahçe, adı sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile görüştü.

Dört yönetici, Ali Koç'un gözdesi olan Avcı ile evinde görüştü. Önce Göksel Gümüşdağ ile temasa geçen Fenerbahçe, Başakşehir Başkanı'nın onayının ardından Avcı'yla kendi evinde bir araya geldi. Şampiyonluk mücadelesi verdiklerini hatırlatan Avcı, sezon sonunu işaret ederken kapıyı kapatmadı. Beşiktaş'ın da ilgilendiği Avcı konusunda Fenerbahçe bir adım öne geçmiş oldu.

SON YILLARDA SÜREKLİ GÜNDEMDE

Sarı-lacivertli yönetim Başakşehir'in ve belki de ligin en flaş ismi olan Edin Visca'yı kadrosuna katmak istiyor. Müthiş bir performans ortaya koyan Boşnak yıldız son iki sezon başında da transfer gündemine gelmiş ancak sonuç alınamamıştı. Fenerbahçe, Edin Visca'nın dışında eski futbolcusu Emre Belözoğlu konusunda da planlar yapıyor.

FUTBOLU BIRAKMA HAZIRLIĞINDA

Alınan bilgilere göre yönetim, jubile hazırlığında olan Emre'yi sportif direktör olarak göreve getirmek istiyor. Milli futbolcu da daha önce yaptığı açıklamalarda, kariyerine Fenerbahçe'de yeni bir görevle devam etmeyi düşündüğünü ifade etmişti. F. Bahçe kısa sürede resmi girişimlere başlayacak.

Fenerbahçe, Başakşehir\'den 3 İsmin Peşinde! Avcı\'nın Evinde Görüşme

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Başakşehir'den 3 İsmin Peşinde! Avcı'nın Evinde Görüşme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • erdem: teknik yardimci olarak emre ile volkan demireli yapin. hasan sas in kel kafasini patlatsinlar 15 10 Yanıtla
  • Dg: Fener Ronaldoyu alsa gene birşey olmaz 10 3 Yanıtla
  • SERGEN: Galatasaraylı olarak tekrar söylüyorum. SERGEN geleceğin teknik direktörüdür. Kaçırmayın 6 5 Yanıtla
  • GS 1905: Peki bundan Abdullah Avcınin haberi var mı 7 4 Yanıtla Abdullah Avci: Sampiyonnnn Basaksehirrrrrr 5 8 Batefimbo: Abdullah avcı rumuzlu arkadaş sen gizli bir fenevlisin herkes biliyor 1 1
  • çokbilen: emre fenerda olsaydı bu oyuncuları ne yapmazdiki en az 10,20 puan fazla alırdı bu oyuncularla 5 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: EMRE DİYORLAR HALA YA ADAM İHTARLADI ... 5 3 Yanıtla fatih26: emre teknik yardımcı olacak diyor iyi okuyun 3 2
  • .. ....: Emre gelmiş 40 yasina ne gereksiz bi yonetim ali sana birak dedim sirket yonet bence ali gizli bi GS ajani feneri kume dusurmesi icin gorevlendirilmiş 4 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement