"Vedat Muriqi dönmeyecek" diyen Ali Koç, taraftara başka bir transfer müjdesi verdi - Son Dakika
Spor

"Vedat Muriqi dönmeyecek" diyen Ali Koç, taraftara başka bir transfer müjdesi verdi

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 3-1 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan başkan Ali Koç, Mesut Özil ve Szalai'den sonra bir de kanat oyuncusu transfer edeceklerini belirtti. Başkan Koç, Vedat Muriqi'in geri döneceğine ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

18.01.2021 23:03  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'nü 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, "Osayi-Samuel transferinde son durum nedir? Transfer çalışmaları hakkında bilgi alabilir miyiz?" sorusunu, "Samuel önemli bir oyuncu, uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Yaz için anlaştık, istiyorduk ki biraz erken gelsin ama şu an bize sunulan şartlar kabul edebileceğimiz şartlar değil. Dolayısıyla o tarz bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Ofansif orta saha Mesut, sol ayaklı bir stoper oldu Szalai, Samuel olmayacak gibi gözüküyor, onun yerine de birine bakmamız gerekiyor. Onun dışında nasıl bir hamle yapacağımız hocamızdan gelecek talebe bağlıdır. Ama öyle bir lig yaşıyoruz ki Allah korusun, iki-üç maçta öyle sakatlıklar yaşarsınız ki transferde başka fırsatları değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Bütün amaç, yazın yoğun bir trafikte transfer aktivitesinde olmamak. Bir iki dokunuşla artık Fenerbahçe'nin kadrosunda kalıcı oyuncularla yoluna devam etmesini diliyoruz." şeklinde yanıtladı.

"VEDAT BURANIN ÇOCUĞUDUR, SABIRLI OLMASI GEREK"

Koç, Vedat Muriqi'in Fenerbahçe'ye döneceği iddialarının hatırlatılması üzerine, "Vedat'la ilgili bana hocamızdan ve sportif direktörümüzden gelen bir şey yok. Vedat'ın dönmesiyle ilgili de bildiğim bir şey yok. Vedat'ı seven bir abisi olarak onun başarılı olmasını çok istiyorum. İnşallah orada kalır ve hayallerinin üzerinde bir başarı sağlar. Sabırlı olması gerek. Vedat buranın çocuğudur, Türkiye'ye dönmesi söz konusu olursa tabii ki ilgileniriz ama şu an böyle bir şey söz konusu değil." açıklamasını yaptı.

"Vedat Muriqi dönmeyecek" diyen Ali Koç, taraftara başka bir transfer müjdesi verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Vedat Muriqi dönmeyecek' diyen Ali Koç, taraftara başka bir transfer müjdesi verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement