Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı

Şampiyonlar Liginde Benfica'ya elenen temsilcimiz Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Stoke City'de forma giyen golcü futbolcu Diouf'un kiralanması için teklifte bulundu.

15.08.2018 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benfica yenilgisiyle morallerin bozulduğu Fenerbahçe'de radikal karar...

Sportif Direktör Comolli önderliğinde transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Benfica yenilgisinin ardından bu işi çabuk bitirmek istiyor. Fenerbahçe'nin listesinde öne çıkan sürpriz bir isim var... Sarı-Lacivertliler, Premier Lig'den düşen Stoke City ile Championship'te oynamak istemeyen Senegalli golcü Diouf için İngilizlerin kapısını çaldı.

YARIN GECEYE KADAR KARARINI BİLDİRMESİ GEREKİYOR

Fenerbahçe, Diouf için satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifinde bulundu. Stoke'un İngiltere'de transferin kapanacağı yarın gece 00:00'a kadar kararını bildirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı <a class='keyword-sd' href='/ali-koc/' title='Ali Koç'>Ali Koç</a>, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı

Stoke City'den ayrılmayı kafasına koyan Senegal Aslanı Diouf'un, vatandaşı Moussa Sow'dan Fenerbahçe hakkında olumlu bilgiler aldığı öğrenildi.

KULÜPLERİN ANLAŞMASINI BEKLİYOR

Sarı-Lacivertlilerin Avrupa kupalarında mücadele edecek olmasının da deneyimli golcüyü etkilediği ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtildi. Forvetin yanı sıra her iki kanatta ve forvet arkası da oynayabilen Diouf, geçen sezon Premier Lig'de 35 maçta 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

(Sözcü)

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Stoke Cityli Diouf İçin Görüşmelere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • İrfan Özkutlu: Fenerbahçe aleyhinde yorum yapanların hepsi kesinlikle başka takımı tutanlardır. Bu ne çekememezlik arkadaşlar, madem başarısızsa fenerbahçe neden burda yorum yapıyorsunuz; kendinizi gidin başka şekilde tatmin edin. 8 4 Yanıtla
  • Hemşinli: uydurmasyon. 9 0 Yanıtla
  • Mersinli: Ulan ben de sanmıştım ki bu adam seçilince messiyi bile alırız filan. Adam nerde karpuzcu varsa takıma topladı. Olmadı başkanım. 8 0 Yanıtla
  • Cococo: Hala futbolcu alacam derdinde Başkan futbolculara ayar ver ayarrrr 3 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: Fernando neden gönderildi taş gibi golcüydü ..bunlara beş abasardı... 1 0 Yanıtla

Advertisement