İstanbullular dikkat, bugün bu yollar trafiğe kapalı olacak - Son Dakika
Güncel

İstanbullular dikkat, bugün bu yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbullular dikkat, bugün bu yollar trafiğe kapalı olacak

İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü, Fenerbahçe - Beşiktaş Sampo Japan Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play Off Final müsabakası nedeniyle kapalı tutulacak yolları açıkladı.

09.06.2017 10:31  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü, Fenerbahçe - Beşiktaş Sampo Japan Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play Off Final müsabakası nedeniyle bugün (Cuma günü) saat 17.00 itibariyle, trafiğe kapalı tutulacak olan yolları açıkladı.

Müdürlüğün resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama şöyle:

"09.06.2017 Cuma günü saat 20.00'da İlimiz Ataşehir ilçesinde bulunan Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş Sampo Japan Spor Toto Basketbol Süper Ligi Play Off Final müsabakası ile ilgili olarak saat 17.00'dan itibaren alınan tedbirler kapsamında; Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım) trafiğe kapatılacaktır. Sarı Mimoza Sokak, Leyla Sokak, Halk Caddesinden Ihlamur Sokağa trafik akımı verilmeyecek, Halk Caddesinden gelen trafik akımı Çiğdem Sokak, Fesleğen Sokak ve Atatürk Sokağa yönlendirilecektir. Sarı Mimoza Sokaktan gelen trafik akımı Açelya Sokak ve Fulya Sokak istikametine yönlendirilecektir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbullular dikkat, bugün bu yollar trafiğe kapalı olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement