Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu Transferini Bitiriyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu Transferini Bitiriyor

Fenerbahçe'ye yakınlığıyla bilinen Faik Çetiner, yönetimin Bilal Başacıkoğlu transferini bitirmek üzere olduğunu yazdı.

22.11.2016 09:15  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin kazanılmasının ardından transfer çalışmaları ile ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Sarı lacivertlilere yakınlığıyla bilinen gazeteci Faik Çetiner, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'nin yapacağı ilk transferi duyurdu.

Lig'in 11. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 mağlup ederek 17 yıllık seriyi sürdüren Fenerbahçe'de devre arasında yapılacak transferlerle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sarı lacivertlilere yakınlığıyla bilinen gazeteci Faik Çetiner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe yönetiminin Feyenoord'un genç yıldızı Bilal Başacıkoğlu'nu transfer etmek üzere olduğunu belirtti.

HOLLANDA'NIN DİKKAT ÇEKENLERİ ARASINDA

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından Kosova maçı öncesi milli takıma davet edilen 21 yaşındaki futbolcu Hollanda Ligi'nde dikkat çeken bir performans sergiliyor.

Genç yaşına rağmen Feyenoord'da bu sezon 21 resmi maça çıkan milli futbolcu 2 gol atarken 5 de asist yapma başarısı gösterdi. Kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Bilal Başacıkoğlu'nun piyasa değerinin 2.5 milyon Euro olduğu ve sarı lacivertli kulübün de bu rakamlar aralığında oyuncuyu kadrosuna katacağı ifade ediliyor.


Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu Transferini Bitiriyor

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Bilal Başacıkoğlu Transferini Bitiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement