Fenerbahçe - Celtic Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe - Celtic Maçından Notlar

Uefa Avrupa Ligi A Grubu son maçında Fenerbahçe, Celtic'i konuk ediyor.

10.12.2015 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uefa Avrupa Ligi A Grubu son maçında Fenerbahçe, Celtic'i konuk ediyor. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayan müsabakada Serge Gumienny düdük çalarken Jimmy Cremers ve Thibaud Nijssen yardımcı hakem olarak görev aldı.

SARI-LACİVERTLİLERE 1 PUAN YETERLİ

Molde maçında aldığı galibiyet sonrası puanını 8'e yükselten sarı-lacivertli ekipte, Ajax'ın Celtic deplasmanından galibiyetle ayrılmasının ardından tur şansı son haftaya kaldı. Fenerbahçe'nin Celtic maçından en az 1 puan alması yeterli olacak. Son 32 turuna kalması için yeterli olacak.

FENERBAHÇE'DE 6 EKSİK

UEFA Avrupa Lig'i A grubu son maçında kendi evinde Celtic'i ağırlayan Fenerbahçe'de 6 eksik oyuncu var. Sakatlığı devam eden Robin van Persie'nin dışında Volkan Şen, Meireles ve Hakan Çinemre forma bulamadı.Fenerbahçe'de Molde maçında sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Simon Kajer ve Luis Nani forma giyemedi.

CANER'E ÇİÇEK

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Caner Erkin'e maç öncesi çiçek verildi.

Celtic maçı öncesi takımlarına destek olmaya gelen sarı-lacivertli taraftarlar, ısınmak içn sahaya çıkan Caner Erkin'e çiçek takdim etti.

MARKOVİC 6 MAÇ SONRA İLK ON BİRDE

Feneerbahçe'de Liverpool'dan kiralanan Sırp futbolcu Lazar Markovic, 6 müsabaka sonra ilk defa 11'de şans buldu.

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında oynanan Osmanlıspor mücadelesinde ilk 11'de forma bulan Markovic, bu müsabakada sakatlık yaşadı ve ligde ve Avrupa'da oynanan 4 maçta görev alamadı. Ligde oynanan son 2 müsabakada da yedek kalan Markovic, Celtic maçında Nani ve Volkan Şen'in yokluğunda ilk 11'de yer aldı.

ABDOULAYE BA 7 MAÇ SONRA FORMA BULDU

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Abdoulaye Ba, 7 maç sonra forma bulabildi. Spor Toto Süper Lig'de 25 Ekim'de oynanan Galatasaray maçından sonra sakatlık yaşayan Ba, sonrasında Alves'e forma kaptırmıştı. Avrupa'da ve ligdeki son 7 müsabakada forma bulamayan Ba, 1,5 ay sonra cezalı olan Kjaer'in yerine kadroda yer aldı.

VAN HOOİJDONK MAÇA GELDİ

Sarı-lacivertli ekipte 2003-2005 yılları arasında bulunan ve iki şampiyonluk gören mücadeleyi stattan takip etti. Pierre van Hooijdonk, karşılaşmayı stattan takip etti.

FENERBAHÇE'YE 25 MİLYON CİVARINDA BAHİS BASILDI Fenerbahçe - Celtic maçında bahis oynayan kişilerin dünya genelinde 25 milyon Euro'ya yakın bir oranda para yatırdıkları ve Fenerbahçe'nin galibiyetine oynadıkları öğrenildi.

11'LER:

Fenerbahçe: Ribeiro, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Diego Ribas, Lazar Markovic, Alper Potuk, Fernandao.

Celtic: Gordon,Lustig, Boyata, Simunoviç, Tierney, Johansen, Bitton, McGregor, Allan, Armstrong, Çiftçi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe - Celtic Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement