Fenerbahçe'de 6 eksik - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'de 6 eksik

Fenerbahçe\'de 6 eksik

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamadı.

08.02.2022 20:42  Güncelleme: 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında 6 futbolcusundan yararlanamadı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda karşılaştığı Kayserispor mücadelesine 6 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır, Filip Novak, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc ve Mesut Özil, kadroda yer almadı. Teknik Direktör İsmail Kartal, ligde son oynadıkları Medipol Başakşehir maçına göre ilk 11'inde 3 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Medipol Başakşehir maçında ilk 11'e sürdüğü Jose Sosa ve Dimitris Pelkas'ı yedek soyundururken, bu isimlerin yanı sıra sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci'yi de oynatamadı.

Kartal, Sosa'nın yerine Ozan Tufan'ı, İrfan Can Kahveci'nin yerine Mert Hakan Yandaş'ı ve Dimitris Pelkas'ın yerine de Enner Valencia'yı ilk 11'de görevlendirdi.

İsmail Kartal, Kayserispor karşısında kalede Berke Özer'i oynatırken, savunma dörtlüsünü Nazım Sangare, Kim Min-jae, Attila Szalai ve Ferdi Kadıoğlu'ndan oluşturdu.

Orta sahaya Ozan Tufan, Miguel Crespo ve Mert Hakan Yandaş'ı süren Kartal, kenarlarda ise Bright Osayi-Samuel ile Enner Valencia'yı oynattı. Tecrübeli çalıştırıcı, gol yollarında ise Mergim Berisha'ya şans tanıdı.

Fenerbahçe'de Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Jose Sosa, Diego Rossi, Dimitris Pelkas, Serdar Dursun, Arda Güler, Marcel Tisserand, Çağtay Kurukalıp ve Burak Kapacak ise İsmail Kartal'dan şans bekledi.

(Ozan Buğra Koşar/İHA)

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement